Stel je voor dat hier kunt u nauwkeurige informatie te vinden.

Gezondheid

Vitaelife Pharma Vitamin D3 – de prijs, waar te kopen, de oorspronkelijke

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Hallo, mijn beste experts nuttige power. Ik besloot te wijden artikel van vandaag “solar element” is vitamine D3. Zijn naam in de internationale praktijk – cholecalciferol. Dit element is zeer belangrijk voor het normaal functioneren van het lichaam. Bovendien is het noodzakelijk voor zowel volwassenen als kinderen.

Voor wat het is

Ons lichaam produceert het grootste deel van deze belangrijke post alleen. Dit gebeurt door het omzetten van zonlicht in chemische stoffen. Onder invloed van UV-stralen in de huid produceert cholecalciferol (nou ja, hij is vitamine D3). Vervolgens bindt aan de vitamine D-bindend eiwit en wordt naar de lever. Daar wordt hij gegeven “goed” te verspreiden rond ons lichaam. Hier is een avonturenverhaal

Dit element beïnvloedt de structuur van het skelet. Ook, beschikbaarheid is afhankelijk van de druk, immuniteit, stemming, de hersenfunctie en het vermogen om te beschermen tegen kanker (1).

Vitamine D participeert in diverse vitaal belangrijke processen:

 • regelt, ondersteunt het immuunsysteem en het zenuwstelsel;
 • vermindert het risico op multiple sclerose;
 • optimaal blijft lichaamsgewicht;
 • vermindert de ernst en frequentie van symptomen van astma;
 • verkleint de kans op reumatoïde artritis bij vrouwen;
 • belangrijk voor de gezondheid van de botten;
 • vermindert het risico op hart-en vaatziekten, diabetes en sommige vormen van kanker;
 • is essentieel voor de opname en het metabolisme van calcium en fosfor;
 • deel aan de werkzaamheden van de endocriene klieren.

Een derivaat van vitamine D3 in de farmaceutische industrie producten van dierlijke of plantaardige oorsprong. In dierlijke vorm, het is meer verteerbaar en bruikbare vorm. Het wordt geproduceerd door bestraling dierlijke oliën en cholesterol. Hij zoog tot 500 keer sneller dan de plant tegenhanger. En werd gewaardeerd op 4 maal effectiever is.

Hoeveel behoefte om in de zon

Tot 95% van dit element op een natuurlijke manier kunnen we verkrijgen uit zonlicht. Je huid produceert vitamine D als het in contact komt met UV-stralen. Om die reden wordt het genoemd “solar” element. Maar in onze tijd de meeste mensen ervaren de symptomen van een tekort. Dit wordt vergemakkelijkt door de twee meest voorkomende redenen zijn:

 1. frequente aanwezigheid in de kamer. Eerder mensen die het meest van de tijd werkte in de frisse lucht en veel gewandeld. Vandaag is er een ander beeld zichtbaar is. Zelfs kinderen besteden te veel uren binnenshuis tv-kijken of het spelen van videospelletjes. De meerderheid van de volwassenen te werken en recreëren is binnenshuis. Bovendien zijn in de schaduw en bewolkt weer kan de synthese van pro-vitamine 60% te verlagen (2).
 2. De toepassing van zonnebrandmiddelen. Als we tijd doorbrengen in de zon, paste een crème met SPF bescherming. Ja, valt niet te twisten, dat – het risico van huidkanker is toegenomen in de afgelopen jaren. En artsen adviseren sterk om het te gebruiken met kinderen en volwassenen, zelfs in de wintermaanden. Maar als je de crème zelfs met SPF8 toepassen, vermindert het vermogen van het lichaam om vitamine D te produceren met 90%. Een product met een hogere SPF 30 vermindert de productie van D3 tot 99%.
 3. OL>

  Dus probeer ten minste 15 minuten per dag te worden in de zon. Om het beter in de ochtend te maken. Dan mogelijk negatieve gevolgen zal worden geminimaliseerd. Maar je genoeg van deze belangrijke vitamine gratis krijgen

  Een tekort symptomen

  Veel artsen beginnen te begrijpen dat het ontbreken van de vitamine is zeer ernstig. Geen wonder dat het een van de aanbevolen supplementen, vooral voor pasgeborenen.

  Voor zuigelingen en voor zuigelingen tekort aan dit element is zeer gevaarlijk. Het leidt tot ernstige problemen. Bijvoorbeeld, kan de ontwikkeling van de rachitische thorax activeren. Een ander negatief manifestatie van de geest van een kind zich ontwikkelt vierkant van vorm. Ook is er kyfose zijn (dit is een “frog buik”) en O-vormige poten. Leerlingen hebben lage niveaus van vitamine D3 manifesteert zich met visie problemen en vermoeidheid.

  De aanwezigheid van vitamine D-deficiëntie moeilijk op te sporen. Omdat de gemeenschappelijke symptomen vaag, zoals vermoeidheid, lichamelijke pijn of pijn. Meer ernstige symptomen van een tekort is botpijn en algemene zwakte. Het is belangrijk te onthouden dat soms deze tekenen niet kan optreden. Het is daarom belangrijk om een ​​bloedtest te doen om uw niveau van dit element te controleren.

  Volgens studies, gebrek aan vitamine D kan complicaties van de volgende ziekten:

 • osteoporosis;
 • hart-en vaatziekten en hoge bloeddruk;
 • kanker;
 • depressie, slapeloosheid;
 • arthritis;
 • diabetes mellitus;
 • astma;
 • multiple sclerose;
 • psoriasis;
 • fibromyalgie;
 • slow-helende fracturen.

By the way, hier is een video die u veel interessante praten over de gevolgen van een tekort aan dit element. Zorg ervoor om te controleren.

De beste bronnen van vitamine D

De beste bron is zonlicht. De meeste deskundigen raden om ten minste 10-20 minuten per dag in direct zonlicht. Echter, ze niet aanraden aan zonnebrandcrème toe te passen. Zo krijg je van 1000 IE tot 10.000 IE. Als je darkie, zult u meer blootstelling aan de zon nodig hebben om voldoende vitamine te verkrijgen. Omdat donkere huid heeft meer bescherming tegen blootstelling aan zon.

De beste tijd om te zonnen in de zomer is voor 11:00 en na 16-ti. En in de winter vaak te gaan, vooral als het de zon lijkt.

Ook is er een categorie van voedingsmiddelen die rijk zijn aan “solar” element zijn. In de Scandinavische landen, waaronder de onze, moet u onder deze voedingsmiddelen in uw dieet. Zal die grote hoeveelheden D3 bevatten. Onderstaande tabel zal u vertellen welk voedsel de meest cholecalciferol bevat. Het percentage dat de inname van 10 g (400 IU).

de inhoud van D3, ug per 100 gram. product D3 percentage van de dagelijkse waarde%

lever трески1001000Палтус27,4274Карп24,7247Скумбрия атлантическая16,1161Яйцо2,222Масло romig. 72,5% жирн1,313Сыр Российский0,969,6Молоко0,050,5

Aangezien element D is een in vet oplosbare vitamine, is idealiter worden verbruikt met vet. Dit is voor een betere opname van cholecalciferol. Bijvoorbeeld, kan je het met ghee of olie, noten en zaden. Degenen die in de Scandinavische landen wonen (en dit is inclusief ons), wordt bovendien aangeraden om supplementen te nemen.

Als het de absorptie van calcium verbetert, maken sommige fabrikanten van de supplementen in combinatie met dit mineraal. Bijvoorbeeld, “Calcium D3 Nycomed”.

Gebruik instructies

Het nadeel van de zonne-element nu een groeiend probleem in de hele wereld. Vooral moeilijk het zich manifesteert in West- en Noord-Europese landen. Het verhoogde onlangs de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine D. De toename van de snelheid van het dubbele van de voor zuigelingen, kinderen en adolescenten voorgeschreven hoeveelheid.

In ons land dagelijkse inname van dit element tot de volgende:

Voor kinderen

1 года400 МЕ1 – 10 лет600 Matroshka 11-18 лет600 ME

Voor volwassenen:

Mannen en vrouwen 18 – 50 лет600 van Memorine en vrouwen boven de 50 лет800 Mary беременности600-2000 het CBG programmaperiode лактации600-2000 IU

Ja, de dosering kan schrijven naar verschillende eenheden van de maatregel – IU of mcg. Dus weet dat vitamine D3 1 mcg = 40МЕ.

Volgens sommige artsen, de bovenstaande dosering te worden aanzienlijk toegenomen. Als we het grootste deel van de tijd binnenshuis en zelden naar buiten. En het noorden is het gebied van de woonplaats van invloed op de grote behoefte aan dit item. Dit beïnvloedt vooral in de herfst en winter-lente periodes. Daarom, artsen raden om het tarief voor volwassenen (vrouwen en mannen) tot 800-5000 IU per dag te verhogen.

Houd er echter rekening mee dat dit algemene aanbevelingen. Nu heb ik het boek Transcend gelezen door het nieuwe onderzoek van ons lichaam. Ten eerste, zeggen ze, moet je een toets op de waarde van vitaminen te maken. En de meeste hebben willen worden onderzocht. Oh, ik zal schrijf je een mini-verslag

In aanvulling op de multivitamine neem ik terwijl waterige oplossing “gebruiksgemak”. Zijn kinderarts voorgeschreven mijn zoon. Hij werd geboren in september en net gevangen de laatste zonnige dagen. Voor de kinderen is het gemakkelijk om te ontvangen. Verdunnen in water 1 druppel bevat 500 IE. Alleen de norm voor baby’s. Zelfs als 2 druppels zal dalen, maak je geen zorgen, een overdosis van het kind niet. Kan kopen bij de apotheek, de prijs is ongeveer 180 ….

Om te beginnen om het materiaal te bestuderen over D3 besefte dat we zijn zwaar onderbetaald. Besloten om erachter te komen wat is beter te nemen. Realiseerde dat de olieoplossing beter wordt opgenomen, omdat deze vitamine vetoplosbare. Raden Supplement capsules. Dus voor mezelf en echtgenoot iets anders zal moeten kopen in plaats stelen kaas zijn wateroplossing

Nu kopen multivitaminen op iHerb. Zijn goedkoper dan bij de apotheek zelfs kortingen. Dezelfde Solgar je kunt kopen 2 keer goedkoper, plus je de meningen zien en kies de beste variant op de verhouding prijs / kwaliteit. Er zijn verschillende mogelijkheden – in een dosis van 5000 of 10.000 IE. Hoe te nemen en hoeveel is geschreven op de verpakking. Hier zijn een paar voorbeelden

Overdose

Het is belangrijk om alles over dit element weten. Hoeveel en hoe baby’s te geven en hoe volwassenen. De belangrijkste symptomen van overdosering zijn de volgende:

 • braken, misselijkheid;
 • malaise;
 • vermoeiende hoofdpijn;
 • slaapstoornissen;
 • verlies van eetlust;
 • pijn in botten en spieren;
 • eiwit in de urine.

Bij een overdosis vitamine D3 verhoogt het niveau van calcium en fosfor. Dit verhoogt het risico op nierafwijkingen, kraakbeen en bloedvaten.

Hoewel vitamine overdosis is hoogst onwaarschijnlijk. Tenzij u 600 000 IE per dag gedurende 3 maanden. Vanuit de zon geen overdosis. Tenzij je de hele dag liggen tylenchina op het strand zal zijn. Dan gewoon misselijkheid, zwakte en andere symptomen. Hoewel de achtergrond van de verbrande huid zult u merken

Top 7 voordelen van vitamine D

Alle vitamines zijn zeer nuttig voor onze gezondheid. Maar op dit punt, moet u extra aandacht te besteden. Hier zijn de meest fundamentele van de positieve eigenschappen.

 1. Bevordert gezonde botten. Vitamine D speelt een belangrijke rol bij de absorptie van calcium in de botten. Tekort aan D kan leiden tot verweking van de botten of rachitis. Bovendien, het verhoogde risico op osteoporose en botfracturen. Studies hebben aangetoond dat D verbetert de toestand van bewegingsapparaat en vermindert de frequentie van vallen en fracturen bij ouderen (3).
 2. Helpt om de bloedsuikerspiegel te reguleren. Diabetes – een gevolg van een gebrek aan insuline of onvoldoende insuline secretie na het verhogen van de weerstand. Volgens studies, kan vitamine D de secretie van (4) bevorderen. De extra inname van een element verhoogt de gevoeligheid voor insuline en helpt verminderen ontstekingen. Vele studies bevestigen de positieve rol van vitamine D in de preventie en behandeling van beide soorten diabetes (5).
 3. Beschermt tegen kanker. Symptomen van een tekort van D wordt in verband gebracht met een verhoogd risico op het ontwikkelen van kanker. Dit geldt met name voor kanker van de borst-, colon- en montage (6). Effect van vitamine op het risico van kanker veroorzaakt als gevolg van haar rol in de cel levenscyclus. En haar vermogen om een ​​teveel aan oestrogeen te blokkeren speelt een rol (7).
 4. Helpt om te vechten hart-en vaatziekten. Een groeiend aantal studies wijzen op het feit dat het gebrek aan D verhoogt het risico op hart- en vaatziekten. Hij is betrokken bij de regulatie van de bloeddruk, cholesterol en ontsteking. Nog niet volledig opgehelderd, voorkomt dat vitamine D-hart-en vaatziekten. Maar één ding is bekend:. Mensen met een tekort aan dit element hebben meer kans van coronaire hartziekte te sterven
 5. Verbetert het immuunsysteem. Vitamine speelt een rol in de bescherming tegen verkoudheid, griep en het ontwikkelen van auto-immuunziekten. Immuuncellen bevatten receptoren voor vitamine D, die langdurige en overmatige ontstekingsreactie voorkomt. Omdat de ontsteking is vaak de oorzaak van veel chronische en auto-immuunziekten (8).
 6. Verbetert de stemming. Element D fungeert als een hormoon in ons lichaam, beïnvloeden hersenfunctie. Het tekort is rechtstreeks gekoppeld aan angst, stemmingsstoornis, depressie, slapeloosheid, stemmingswisselingen in PMS (9). Lage niveau van D zorgt ervoor dat de juiste productie van testosteron en oestrogenen. En dit leidt tot onevenwichtigheid, die vele ongewenste symptomen verschijnen. Meisjes die pijnlijke PMS, onder andere supplementen met D3 in uw dieet.
 7. Helpt bij concentratie en geheugen. Verschillende studies hebben aangetoond dat het element D invloed op het vermogen om beslissingen te nemen, om zich te concentreren en om informatie te behouden. Mensen met een lage niveaus van de vitamine niet goed te testen, hebben moeite met taken die aandacht (10) vereisen. Dat is waarschijnlijk de reden waarom het zo moeilijk is om te leren om de examens te halen in de winter en het vroege voorjaar
 8. OL>

  Interacties met andere geneesmiddelen

  Als gevolg van de inname van barbituraten vergroot de behoefte aan vitamine D3. Daarom, tijdens de behandeling dienen extra suppletie van cholecalciferol worden toegediend. Een soortgelijk effect oliehoudende hebben vitamine colestipol en cholestyramine.

  Gelijktijdige ontvangst D3 met diuretica verhoogt risico op hypercalciëmie. Maar als voorgeschreven glycosiden en D3, kan er onregelmatigheden in het hart zijn.

  De effectiviteit van cholecalciferol kunnen anti-epileptische middelen en corticosteroïden te verminderen. Bij behandeling met antacida die magnesium of aluminium, en waarbij D3 verhoogt de toxiciteit van de eerste.

  Nu, mijn vrienden, weet je wat nuttig is het wonder stof. En kan, indien nodig, om de reserves aan te vullen in het lichaam met voedsel. Om niet om iets van wat ik ga u vertellen in de volgende post, abonneren op updates missen. Dat is alles voor vandaag: totdat we elkaar weer ontmoeten

  .

About Stijn Hassan
Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn. Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen. Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen. Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis. Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar. Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18. De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...