Stel je voor dat hier kunt u nauwkeurige informatie te vinden.

Gezondheid

Vitaelife Pharma Omega 3 – adviezen en prijs

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Inhoud:

Mode voor een gezonde levensstijl veranderingen teweegbrengt in de voeding van onze burgers. En misschien is dat de reden waarom ze begon zich te richten op de verschillende vitamine complexen en meervoudig onverzadigde vetzuren. Die vertegenwoordigen omega-3 vetzuren, die nuttig is voor het gebruik ervan – hier zijn de fundamentele vragen van de meeste. De voordelen van omega-3 zijn niet te ontkennen, aangezien deze categorie stoffen verwijst naar degenen die niet worden geproduceerd in ons lichaam, en in het komt met bepaalde voedingsmiddelen. Maar of deze vetten zijn onschuldig?

De voordelen van omega-3 zijn niet te ontkennen, aangezien deze categorie stoffen verwijst naar degenen die niet worden geproduceerd in ons lichaam

Samenstelling van omega 3

De positieve eigenschappen van omega 3 gunstig effect op de groei en structuur van cellen, de vernieuwing en regeneratie. Bovendien zijn deze voedingsstoffen als barrière tegen de negatieve invloed van de omgeving. Helaas, de typische Noord-Amerikaanse dieet is zeer slecht in deze belangrijke elementen.

Echter, om te overwinnen een algemene tekort aan deze vetzuren kan helpen niet alleen gespecialiseerde vitamines en supplementen, maar sommige soorten voedsel. Omega-3 in producten van plantaardige en dierlijke oorsprong. Bijzonder bruikbare vanuit dit oogpunt, lijnzaad, sojaproducten en zeevruchten.

Er zijn vier type omega 3:

 • alfa-linoleenzuur (ALA). uitsluitend gesynthetiseerd in de producten van vegetatieve karakter.
 • docosapentaeen (DPA). Dit zuur is alleen te vinden in vette zeevis. Het helpt het lichaam om extra voedingsstoffen te produceren, en in aanvulling op de absorptie, moet het lichaam een ​​minimum aan energie verbruiken.

Dit zuur wordt alleen in vette zeevis

 • docosahexaeën (DHA). Zuren van dit type zijn ongelooflijk belangrijk voor de menselijke gezondheid. Vaak worden ze gesynthetiseerd door zeevis, garnalen, maar in planten het aanwezig is in minuscule doses is. Dit type van omega 3 is ongelooflijk gunstig voor de gezondheid van zwangere vrouwen, het voorkomen van toxiciteit, en zal ook nuttig zijn voor kinderen om hun normale groei en ontwikkeling. Naast dit soort vetzuren nuttig zijn om te nemen aan de ontwikkeling van ziekten, zoals allergieën, diathese, hartaanval, en chronische ziekten van de inwendige organen te voorkomen.
 • eicosapentaeenzuur (EPA). Het is rijk aan vlees, vis en zelfs groenteproducten. Is een uitstekende preventieve maatregel voor osteoporose, gebruikt bij hoge bloeddruk en de menopauze.

Zie ook: Hoe omega 3

kiezen De voordelen van omega 3

Zeer weinig mensen in mijn jeugd, in geslaagd om de “martelen” van visolie te voorkomen. Dit is niet verwonderlijk, omdat weten hoe belangrijke vetzuren voor het lichaam, en dat in visolie bovendien bevat aanvullende, essentiële kinderen vitaminen, de artsen waren verplicht deze te verhelpen bijna alle kinderen in de preventie voorschrijven. Maar natuurlijk, ze zijn nuttig op dezelfde manier voor volwassen mannen en vrouwen.

Het belangrijkste voordeel van omega-3 ligt in hun vermogen om de structuur van de celmembranen te versterken

Het krijgen in het lichaam, zuren verbeteren cel activiteit, wat natuurlijk invloed op de normale werking van alle organen en systemen van het lichaam. De verzadiging van het lichaam met omega-3 vetten laat de volgende resultaten:

 • een significante verbetering van de hersenfunctie, het cardiovasculaire systeem en het maagdarmkanaal;
 • de normale emotionele en psychische toestand van de persoon, en dan verdwijnt chronische vermoeidheid, irritatie, depressie;
 • de verbeterde toestand van de druk die de vermindering van het risico op beroerte begeleidt en bij hypertensieve crisis
 • verdwijnen van pijn en ontsteking bij osteoartritis en reumatoïde artritis;
 • verbetert de seksuele functie bij mannen;
 • verlaagt het cholesterolgehalte;

Omega 3 verlaagt het cholesterolgehalte in het bloed

 • versterkt het immuunsysteem en zelfs hormonale;
 • verhoogt het lichaam in staat om zich te vernieuwen, een snelle genezing van wonden en schade van de inwendige organen;
 • het lichaam is verjongd op een natuurlijke manier, verhoogt de toon en de elasticiteit van de huid, versterkte nagels en haarfollikels;
 • significante daling van de kans op het ontwikkelen van kanker.

Zie ook: omega-3 in voedingsmiddelen

We moeten ook richten op het belang van dergelijke vetzuren voor zwangere vrouwen. Dergelijke stoffen rijke producten zijn sterk aanbevolen aanstaande moeders in het tweede en derde trimester, omdat ze niet alleen de normale ontwikkeling van het kind een profylactisch tegen gestosa (uiterst gevaarlijke vorm van ochtendmisselijkheid) te bevorderen, maar zijn.

Naast de gunstige eigenschappen van omega 3 voor zwangere vrouwen is nog niet alles, omdat ze ook het risico op miskramen en vroeggeboorte te verminderen. Daarom, zelfs als vrouwen hebben problemen met een dieet als gevolg van toxiciteit, ze zeker geïmpregneerd met visolie, die wordt beschouwd als niet alleen de belangrijkste bron van vetzuren omega 3, maar bevat ook vele andere nuttige vitaminen.

Good deze drug is voor mannen, omdat visolie in staat is om alle dierlijke vetten te vervangen, en vooral, is het niet uitgesteld onder de huid. Dergelijke eigenschappen maken het een onmisbaar instrument voor sporters, maar het is ook voor gewone mensen ook onmisbaar. Omega 3 in visolie, een bijdrage leveren aan de productie van testosteron, remming van stresshormonen, en dit maakt het noodzakelijk voor complexe werk-gerelateerde fysieke en emotionele belasting. Bovendien, regelmatige inname van vetzuren minimaliseert het risico van de mannen problemen met de erectie klier.

Harm omega 3

Het gebruik van omega-3 dan kan leiden tot ernstige schade aan het lichaam veroorzaken. Zoals elke “medicijn” in onverzadigde vetzuren hebben ook bijwerkingen. Het is daarom belangrijk om zorgvuldig volgen niet alleen de dosis bevat omega 3 medicijnen, maar ook om de consumptie tarieven van vis en plantaardige oliën die een bron van vetzuren volgen.

De belangrijkste gevaar van overmatige consumptie van omega 3 is bloedverdunners

De belangrijkste gevaren van overmatige consumptie van omega 3 is bloedverdunners. Daarom zijn er contra-indicaties voor het gebruik van deze onverzadigde vetzuren mensen die lijden aan hemarthroses (bloeding in de gewrichten). Neveneffecten van deze stoffen zijn als in andere vasculaire ziekten. Het is opmerkelijk dat als gevolg van de bloedverdunners, zelfs na kleine snijwonden en capillaire bloeden, kan de schade zeer aanzienlijk zijn.

Zie ook: Visolie of omega-3

Contra om de inname van omega-3 van toepassing op de volgende personen:

 • mensen die vatbaar zijn allergisch zijn voor elke vorm van zeevruchten;
 • bijwerkingen kunnen optreden in het eerste trimester van de zwangerschap en tijdens de lactatie;
 • contra ook van toepassing op kinderen totdat zij de leeftijd van zeven jaar bereikt;
 • slachtoffers met ernstige verwondingen en significant bloedverlies;
 • je met kant eigenschappen van zuren en in de postoperatieve periode;

In de postoperatieve periode mag geen omega 3 te nemen

 • lijden aan aambeien, en ziekten van de galwegen, lever en nieren, vetzuren zal zeker schade kan veroorzaken;
 • relevant met de actieve vorm van tuberculose, of ziekten van de schildklier contra-;
 • bijwerkingen zuren zijn ook heel duidelijk op de achtergrond van acute en chronische ziekten van de inwendige organen.

Maar de gebruikelijke gevolgen ondervonden door gezonde mensen meer dan omega-3 in het lichaam misselijkheid, diarree en andere problemen met het maag-darmkanaal. Indien werd ontdekt de negatieve effecten van vetzuren, om de schade te beperken, onmiddellijk stoppen met het gebruik van de bevattende middelen, om het gebruik van producten die rijk zijn aan omega-3 te beperken en roep de hulp van een arts. Men mag niet vergeten dat dit alles geldt voor kinderen. Daarom is het belangrijk om te weten op welke leeftijd zij kunnen drugs nemen omega 3. Echter, ze zijn meestal de dosering wordt toegewezen door de kinderarts en er is beter te doen zonder initiatief.

; Document.body.appendChild (d); document.pnctLoadStarted = (nieuw% 20Date ()) getTime (). Document.pnctCnclLoad = function () {document.pnctLoadStarted = 0; pl = document.getElementById ( ‘pnctPreloader’ ) if (pl) pl.parentNode.removeChild (pl)};. document.getElementById ( “pnctCancelBtn) addEventListener ( ‘klik’ functie (e) {e.preventDefault (); document.pnctCnclLoad ()}); setTimeout (function () {var% 20st = document.pnctLoadStarted; if (st & gt; 0 & amp; & amp; ((nieuw% 20Date ()) getTime () – st & gt;. = 14000)) {document.pnctCnclLoad (); alert ( ‘% 3C% 3F% 3DYii% 3A% 3at% 28% 22uniprogy% 22% 2C +% 22Unfortunately% 2C + de + beeld + zoeken + is + niet + beschikbaar.% 22% 29% 3F% 3E)}} 15000 ); var% 20e = document.createElement (script) e.setAttribute ( ‘type’, ‘text / javascript’); e.setAttribute (karakterset ‘, ‘UTF-8’), e.setAttribute (‘ src’, ‘// postila.ru/post.js?ver=1&m=b&rnd =’ + Math.random () * 99999999); document.body.appendChild (e)}) ());” & gt; vetzuren

About Stijn Hassan
Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn. Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen. Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen. Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis. Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar. Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18. De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...