Stel je voor dat hier kunt u nauwkeurige informatie te vinden.

Nieuws

Silane Guard – Vloeibaar glas, meningen en prijs, is het de moeite waard, waar te kopen, hoe werkt het?

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Silaan Guard een van de beste manieren om het lichaam te beschermen. Een soort vloeibaar glas, dat op verschillende lagen kunnen worden toegepast, waardoor alleen het verbeteren van de beschermende laag. Denk aan het principe van toepassing, een complete set van Willson silaan Guard en de waarde ervan
De inhoud van het artikel.
silaan Guard is een revolutionair product van de Japanse fabrikant Willson, beter bekend als één-component , vloeibaar glas. Het gebruik van beschermingsmiddelen silaan Guard zal helpen om de lak te beschermen en krasjes te verwijderen.

Volgens de fabrikant, de basis van deze medicatie ligt in de component silicium. Tot voor kort, silaan Guard was alleen beschikbaar in Japan, maar nu is de fabrikant breidt haar afzetmarkt op het grondgebied van de GOS-landen. Eerder op de auto-markten en winkels die je kon een soortgelijke vloeibare glas bedrijf Willson vinden, maar volgens de fabrikant silaan Guard is een nieuwe stap in de bescherming van de lak.

Hoe auto lichaam te beschermen tegen silaan Guard

Hoe carrosserie van uw auto te beschermen – deze vraag stelt zich iedere auto-eigenaar. Immers, de bescherming van het lichaam van de auto is altijd een van de belangrijkste kwesties voor elke host. In de eerste plaats omdat het het uiterlijk van de auto te behouden, en ten tweede, om de auto uit lakschade en corrosie te beschermen.

Vaak aan de carrosserie met behulp van dure gereedschappen Pools en betalen een hoop geld voor de auto polijsten. Hoe zou u niet geprobeerd, maar na een tijdje, zelfs op de nieuwe auto zal worden micro-krassen. Veel deskundigen stellen voor om de beschermende stoffen die het lichaam van de auto te dekken na elke wasbeurt, maar nog steeds de kwaliteit van deze bladeren om het beste verwachten.

Bedrijf Willson kreeg een positieve reputatie als gevolg van de eerste vloeibare glas Willson Body Glass Guard om het lichaam te beschermen. Op het moment van het verschijnen van tools op de markt die gelijk is aan het niet, aanvaardbare prijs, en een veel positieve beoordelingen deed de truc op de reputatie van het bedrijf. Nu, deze fabrikant is een geheel nieuw middel voor de bescherming van een lichaam silaan Guard. Volgens de vertegenwoordigers van het bedrijf vloeibaar glas silaan Guard is hun nieuwe stap, doorbraak en de volgende generatie van het product Body Glass Guard onder automotive chemicaliën om de verf te beschermen.

Het Japanse bedrijf Willson is bekend meer dan 50 jaar door het produceren van verschillende soorten producten voor de auto. De meest bekende fabriek is gevestigd in een buitenwijk van Tokio. Onder de producten Willson vindt u ook een scala aan shampoos, accessoires, lichaamsverzorging, parfums en accessoires voor het wassen.

Wat is silaan Guard

silaan Guard is een enkele component vloeibaar glas, niet alleen in staat om een ​​verf en lak bekleding van de auto Shine geven, maar ook het lichaam te beschermen tegen macrocarpon. Volgens de fabrikant Willson, de drug is een enkele component. Dat betekent dat er geen verdere manipulatie van het verzoek kan (niet nodig om een ​​paar verschillende flessen, het achtereenvolgens aanbrengen van verschillende verbindingen te mengen).

De samenstelling van vloeibare glas silaan Guard omvat een silicium polijsten elementen en wasachtige substantie. Vaak polijsten van het wagenlichaam geldig tot de eerste regen of wassen, vloeibare glas silaan Guard geeft een stralende glans aan het lichaam van de auto gedurende lange tijd (tot een jaar). In dit geval, silaan Guard heeft waterafstotend effect, dat geeft de voordelen op het lichaam zal minder vuil en vooral minder water, en dus drogen van uw auto in dezelfde garage zal veel sneller zijn.

Een reeks vloeibare silaan uit het glas Guard, Willson omvat:

  • fles met vloeibare glas;
  • de applicator (spons) te ontwikkelen;
  • vinylhandschoen;
  • microfiber doekje;
  • handleiding in Europen voor gebruik.

Het aanbrengen van een één-component silaan glas Guard vloeistof is niet een ingewikkeld proces en neemt een minimum van tijd, zelfs te vergelijken met zijn grote broer Body Glass Guard. Gemiddeld 30 minuten naar het polijsten van het lichaam af te ronden. Met behulp van silaan Guard de oorspronkelijke glanzend uiterlijk van de verf terug te brengen en verder te beschermen.

Voor overzichten van de kopers in aanvulling op de fabrikant-specifieke eigenschappen, vloeibaar glas silaan Guard heeft een uitstekende antistatische werking. De meeste kopers wordt geadviseerd om de auto te wassen na het aanbrengen voor 2-3 dagen, en een betere 7 dagen, dat betekent een betere greep op het oppervlak.

Hoe silaan Guard van toepassing op de carrosserie

Typisch, het lichaam Poolse duurt minstens een uur van de tijd en het geld niet altijd het verwachte effect te geven. Na het aanbrengen van de poetsmiddelen moet je snel veeg het oppervlak, de temperatuur en de vele andere nuances, terwijl de afwerking polijsten aanzienlijke inspanning vereisen.

Voor vloeibare glas silaan Guard, het toepassen van zeer eenvoudig. De eerste basisvereiste van de fabrikant dat alvorens het lichaam van de auto moet worden gewassen en gedroogd uit water. Nog groter effect kan worden bereikt door het verwijderen mechanische plaque en gruis via kunstmatige klei Willson. Voor reviews kopers silaan Guard, gelden vloeibaar glas is beter bij een temperatuur van 25-30 C, het vermijden van direct zonlicht.

Breng één-component silaan glas Guard vloeistof op het lichaam is beter in verschillende stadia specifieke delen (spatborden, motorkap, deuren, dak). Op deze manier zul je ongemakken tijdens de afwerking polijsten te voorkomen. En ja, wat is de procedure polijsten lichaam met een silaan Guard. De eerste stap is te vegen met een droge doek oppervlak, laat als voorbeeld, zal dit de voorvleugel van de auto, waardoor stof en kleine deeltjes te verwijderen.

dragen handbeschermingsoplossingen vinylhandschoen, neemt de applicator en toe te passen royaal aan de vloeistof silaan glas Guard. Niet de moeite waard het opslaan van een voertuig, en wordt beter aangebracht over het oppervlak van de applicator.Please er rekening mee dat de applicator heeft twee kanten, een witte en een tweede donkergrijs met een zachte doek, net aan de donkergrijze oppervlak is nodig om een ​​silaan toe te passen guard.
nu RUB het oppervlak van het lichaam vloeibaar glas, niet hard genoeg om de applicator nat drukken, maar vult het gehele oppervlak, niet te missen plekken. Na het aanbrengen van wachten ongeveer 5-10 minuten om de vloeibare silaan glas Guard drogen. De ondergrond moet wit zijn, een matte tint – het is een indicator dat het tijd is om te gaan naar de volgende fase.

Om de auto een drukke en briljante schaduw, veegt het behandelde oppervlak silaan Guard met een doek (meegeleverd). Niet veel waard te duwen, heel licht, cirkelvormige beweging naar de oppervlakte. Eén fles Silane Guard genoeg te wrijven het lichaam 3-4 mid-size sedan, of in meerdere lagen voor een auto.

Fabrikant Willson adviseert niet te rijden op een contactloze bezinken gedurende 7 dagen, tijdens deze periode , vloeibaar glas silaan Guard een solide eigenschappen bezitten, in de vorm van een beschermende dunne film en op het oppervlak bevestigd. Endure alle voorwaarden en eisen van vloeibaar glas silaan Guard zal behouden zijn eigenschappen te beschermen het lichaam tijdens het jaar of tot 22 keer motor.

Een ander belangrijk verschil en voordeel van de vloeistof silaan uit het glas Guard Body Guard Glass wordt beschouwd multilayer coating. Vaak wordt veel fabrikanten van deze chemische stoffen aan te raden om een ​​laag toe te passen, anders kan de tweede laag niet het beste effect te geven of, integendeel om de bestaande laag bederven. In silaan Guard, kunt u meerdere lagen aan te brengen, en alle daaropvolgende zal alleen het verbeteren van de vorige, en dus de bescherming van het lichaam zal een paar keer beter zal zijn.

De kit prijs silaan Guard van Willson

silaan Guard – vloeibaar glas om een ​​heldere schaduw van de originele lak van de auto te geven. Als nieuwe en nog maar net beginnen te verschijnen in de automotive markt, kan de prijzen zijn zeer onvoorspelbaar zijn. Volgens de fabrikant Willson, voor de markt van Europa beste prijs vloeibaar glas silaan Guard orde 1990 …, hoewel in sommige winkels kan verkopen voor 4000 ….

Vergeleken met andere middelen voor de verzorging van het lichaam van het voertuig, de nieuwe Silane Guard wint, zodat de wijze van toepassing en de timing van retentie in het lichaam. De kit is eenvoudig genoeg voor gebruik thuis. Als je naar een wasstraat of honderd, om het lichaam Pools, zal een dergelijke eenmalige procedure rond kost …. Om te kopen of te stellen silaan Guard is de oplossing voor iedere auto-eigenaar, maar de besparingen met deze middelen bescherming van het lichaam significant.

About Stijn Hassan
Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn. Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen. Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen. Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis. Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar. Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18. De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...