Realquit – adviezen en prijs, waarom is het waard om te kopen? Controleren

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

dat roken schadelijk is, weet iedereen, maar de meeste rokers zijn niet volledig bewust van de werkelijke schade van tabaksrook.

Tijdens de verbranding van tabak levert veel plaatsen die een dichte laag omhult de longen bij inademing.

Deze film voorkomt zuurstof, veroorzaakt een aantal pulmonaire en cardiale ziekten, bronchitis, tuberculose en kwaadaardige laesies.

Het eerste symptoom dat het lichaam niet in orde, is hoest de zogenaamde smoker’s – een oncontroleerbare drang om te hoesten in de ochtend

.

Nicotine is een zwak medicijn volledig, zonder een herhaling, te ontdoen van de afhankelijkheid zal minstens 8 jaar in beslag nemen. Bij het verstrijken van deze periode verloor het verlangen.

Herstel zou ongeveer 15 jaar duren. Moet nogal een sterke stimulans en sterke wil om jezelf om de gewoonte te elimineren.

Auriculoterapia – wat is dat

?

Chinese wetenschappers hebben een belangrijke en verrassende ontdekking. – blijkt dat het menselijk oor bootst de houding van het kind in de baarmoeder

Aan het oor meer dan 200 biologisch actieve punten, die overeenkomen met de locatie van de organen van het embryo. Het beïnvloeden van deze punten, is het mogelijk om mensen te behandelen zonder drugs en injecties.

Methods invloed op biologisch actieve punten:

 • acupunctuur;
 • stimulatie golven van het elektromagnetische veld;
 • massage;
 • de cauterisatie.

Deze methode wordt auriculomedicine therapie. Een methode voor de behandeling van tabaksverslaving in 1997 beschermd internationale octrooien als ambtenaar in vele landen van de wereld overgenomen.

Dus ingewikkeld, aangeduid als de procedure voor het opleggen van een bron van irritatie voor een specifiek punt in het oor door de methode van de Franse wetenschapper gebied nogie.

Een van de methoden van aurikulorefleksoterapii is het gebruik van speciale biomagnets.

Magnets Realquit – eerste ontmoeting

Twee kleine Realquit magneet ingesloten in een vergulde schijf geval te elimineren het verlangen om te roken, waardoor de man al snel krijgt ontdoen van de afhankelijkheid van tabak.

Uitgebracht twee soorten magneten:

 • bedekt met wit goud van dezelfde grootte;
 • verzinkt geel goud -. Formaat magneten 5 mm en 8 mm diameter

Het werkingsprincipe en de doeltreffendheid van de behandeling is hetzelfde. Het oorspronkelijke ontwerp kunnen anderen zien het behandelen van het apparaat als een decoratie. Gold plating voorkomt het ontstaan ​​van allergische reactie s.

Het lijkt erop dat het ontwerp Realquit

Het ontwerp bestaat uit twee magneten in schijfvorm, grotere en kleinere afmetingen, die worden aangebracht op het oppervlak van het oor van de externe en interne side.

Houd het apparaat door de magnetische aantrekkingskracht. Lichaam bedekt met bladgoud het beste van de geleidbaarheid van elektromagnetische golven te bewaren, en ook om de factor Allergie voor metaal sluiten.

In het verwerkingsproces, behoudt de integriteit van de huid, volledig geëlimineerd het voorkomen van ontsteking.

Instructies voor het gebruik van magnetische ontwerp Realquit

biomagnificatie tegen het roken Realquit makkelijk te gebruiken, moet je alleen:

 • zet de magnetische schijven op de wijsvingers;
 • steek de kleine magneet aan de binnenzijde van het oor;
 • een grote rit naar de locatie van de magneet aan de achterzijde van het oor vast.

Sinds de oprichting van het toestel op het oor op de genezing mechanisme begint te werken.

De juiste keuze van de impact punten op het oor om een ​​aantal pijnlijke symptomen of tintelingen bij de toepassing van de genezing kit te bevestigen. Als de gevoelens te pijnlijk of onaangenaam, is het mogelijk om de tijd van de werking van magneten verkorten op een moment terwijl het verhogen van de veelheid.

Gedurende de dag, de belichtingstijd mag niet minder dan 4 uur.

Het voorkomen van het verlangen om te roken is regelmatige blootstelling aan magneet Realquit aan biologisch actieve punt voor 4-6 uur per dag.

De eerste zes dagen kunt u een normale dagelijkse dosis van tabaksrook, is Nona 7 dagen aanbevolen geen rook meer.

De duur van de cursus is afhankelijk van de individuele eigenschappen van het organisme, meestal van afkeer tegen tabaksrook en roken genoeg 10-12 procedures. Een volledige cursus is 4 weken.

Het wordt aanbevolen om volledig te nemen, ongeacht welke dag mensen gestopt met roken eigenlijk. Na de behandeling, de drang naar nicotine komt nooit meer terug.

Video beschrijving magneten Realquit in Europen.

Het advies van de patiënten Realquit

Reviews van de patiënten die de effecten van biomagnets hebben ervaren voor jezelf, 2-3 dagen is er een sterke afkeer van tabaksrook en roken in het algemeen.

Indicaties en contra-indicaties voor gebruik

Werkwijze invloed op de biologische voorwaarden van de oorschelpen behandeld met enige verslaving, nicotine, alcoholisme, drugsmisbruik.

De belangrijkste voorwaarde – de wens van de patiënt op te geven de gewoonte . Het wegwerken van de drang om te roken, het stimuleren van beschermende processen in het menselijk lichaam, magneten Realquit effectieve hulp in de strijd tegen nicotineverslaving te bieden.

De behandeling technologie stuwkracht Roken magneten beschermd door een octrooi. meer dan 80% – – uitgebreide klinische studies hebben de effectiviteit van de methode bevestigd. wanneer u zich te ontdoen van de afhankelijkheid van tabak

In ziekenhuizen, deze methode van genezing officieel erkend.

biomagnificatie tegen roken Realquit is gecontra-indiceerd bij:

 • het gebruik van pacemakers en andere kunstmatige mechanische inrichtingen in het lichaam;
 • de aanwezigheid van kwaadaardige tumoren;
 • de zwangerschap

Japanse masker van de jeugd het geheim van de eeuwige frisheid van je gezicht. Welke geheimen zijn verborgen onder het masker van Japan, te weten in onze article.The patch Kinoki zal helpen om het lichaam van gifstoffen en onzuiverheden te reinigen. Instructies voor gebruik en recensies over deze tool is beschikbaar voor studie hier.

De voordelen van magneten Realquit

Magnets uit Roken Realquit hebben een dergelijk voordeel:

 1. Eenvoudige activiteiten leiden ontwerp-to-action.
 2. Een unieke set Realquit begint haar werkzaamheden onmiddellijk na de oprichting.
 3. De behandeling met magneten heeft geen extra tijd en ruimte nodig. – het mechanisme werkt, ongeacht wat de patiënt
 4. Healing mechanisme ziet eruit als een decoratie. We kunnen niet aarzelen om uit te gaan.
 5. Heeft een speciale training hoe u magneten gebruiken niet nodig. De methode is zo simpel dat je het ontwerp voor Stoppen met roken kunt installeren, kan zelfs een schooljongen.
 6. Maakt de constante supervisie van een arts – magneettherapie produceert een afkeer van tabaksrook – en genezing plaatsvindt soepel en stil
 7. OL>.

  De effectiviteit van de methode om de drang om te roken is bewezen door talrijke klinische studies.

  Waar en hoe u kunt kopen Realquit

  biomagnificatie Realquit kunt u kopen via het internet.

  Tal van online winkels bieden hun diensten voor de verkoop en levering van biomagnets.

  veiliger om een ​​bewezen bedrijf te gebruiken, niet aan de slachtoffers van fraude te worden in de eerste plaats dient te goedkoop prijs Realquit biomagnets waarschuwen.

  De order wordt gemaakt, zonder huis te verlaten, en betaalde contant bij aflevering.

  Producten kunnen ook bij ons besteld worden bij een korting en met een garantie van de fabrikant.

  In elke methode van bestellen en de aankoop van medische magneten om producten te kopen kan een ieder die besloten te stoppen met roken. Heeft recepten en aanwijzingen nodig. U kunt uw dagelijkse routine, een gewone manier van eten niet veranderen.

  De behandeling van nicotineverslaving met Realquit progressieve methode garandeert volledige bevrijding van schadelijke gewoontes gemakkelijk en betaalbaar. Het verlangen is niet hersteld na verloop van tijd.

S
Over Stijn Hassan 138 Artikelen
Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn. Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen. Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen. Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis. Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar. Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18. De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.