Stel je voor dat hier kunt u nauwkeurige informatie te vinden.

Nieuws

Provocative Gel – adviezen en prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Sexual kou bij vrouwen manifesteert zich op verschillende manieren. Iemand voelt niet een sterke libido en seksuele gemeenschap lijdt als een gegeven. Iemand heeft te weinig smeermiddel en coïtus is lastig voor beide partners. De andere dames kan geen orgasme ervaren. Met al deze problemen is bedoeld om intieme gel Provocatie (Provocerende Gel) aan te pakken.

adviezen van artsen en kopers op dit glijmiddel is nogal tegenstrijdig. Het lezen van de vele negatieve en positieve feedback, om te begrijpen, waar de waarheid en bedrog, heel moeilijk. Daarom hebben we zorgvuldig bestudeerd de beschrijving van het geneesmiddel, de samenstelling, instructie voor gebruik -. Op basis van informatie ontvangen, zullen wij antwoorden op de meest gestelde vragen over Provocatie

Aarzel niet en tolereren geen Provocerende Gel

Als een vrouw wordt geconfronteerd met het probleem van seksuele kou, is het niet nodig te schamen. Onnodig om deze voorwaarde te tolereren, want alles goed zal het niet. Gebrek aan plezier van geslachtsgemeenschap leidt tot het feit dat de vrouw voortdurend streeft naar “otmazatsya” van hem. Het resultaat problemen zijn met de partner (en zelfs scheiding van hem) en veel van de ziekten die samenhangen met onthouding.

Gel Entrapment intiem glijmiddel, die kunnen helpen om de seksuele gevoeligheid voor zowel vrouwen als mannen te verbeteren.

Regelmatige seks is nodig voor vrouwen om normale hormonale niveaus en stabiele mentale toestand te houden. Zo duidelijk wanneer de symptomen van seksuele kou moet worden toegepast drugs crème soort Provocatie -. Zij in staat zijn om het libido te stimuleren en te verbeteren seksuele opwinding vrouwelijke

De uit meerdere componenten Provocerende Gel

intieme gel bevat een tamelijk gecompliceerde multicomponent samenstelling. Alle ingrediënten zullen we niet beschrijven, omdat het te veel tijd zou vergen. Een lijst van de meest belangrijke.

Natuurlijke en synthetische wassmeermiddel.

Het is de belangrijkste component die maakt het tekort aan vrouwelijke smeermiddelen geproduceerd gedurende sexuele opwinding. Van structuur is identiek aan vaginale smering en vanwege het feit dat het geneesmiddel toegevoegd aan het gedestilleerde water, de stof blijkt niet kleverig en drogen gedurende 15-20 minuten (dat wil zeggen na de seks, hoeft te lopen naar de douche te wassen sporen van de drug).

Glycerine.

Het is bewezen dat veel vrouwen die lijden aan het syndroom van seksuele kou, hebben overdreven droge huid van de genitaliën. Dit veroorzaakt ongemak, branderig gevoel en benauwdheid. Vrouwen soms zelfs pijnlijk tijdens de geslachtsgemeenschap. Glycerine is een verzachtend bestanddeel, waardoor de huid van de geslachtsorganen wordt bevochtigd. Bovendien zal het prettig voor zowel vrouwen als mannen.

Caffeine, mint

Deze twee componenten hebben een versterkende werking, sterker prikkelen een vrouw. Zij licht irriteren de zenuwen van de geslachtsorganen (voelde lekker koel). Tijdens het vrijen, de vrouw is gevoeliger voor partner haar orgasme meerdere malen versterkt raken.

Het is een vergissing om aan te nemen dat de drug is een kunstmatige hormoon. Als ze er waren, de tool is medicinale beschouwd, vele contra-indicaties en bijwerkingen zou hebben. Om het te kopen zou het alleen maar in de apotheek van een recept mogelijk zijn. In feite, in de provocatie van de hormonen niet, heeft hij een eenvoudige samenstelling, kan worden gebruikt zonder medische doeleinden.

Echter, het is bewezen dat tijdens het gebruik van het stimuleren van de natuurlijke productie van oxytocine, dopamine, serotonine, endorfine. Het feit dat het stimuleren van smeermiddel kunt u genieten van seks, en wanneer opgewonden, zijn deze hormonen actief die door het lichaam van de vrouw.

In sommige adviezen vrouwen mopperen dat het advies is goed, maar de prijs te hoog. Sterker nog, de kosten van het gereedschap is vrij groot, maar niet te exorbitant. De gemiddelde prijs van 990 … per verpakking. In de winkel of apotheek kunt u een andere intieme crème te vinden of zalf een beetje goedkoper – 300-400 RUB. Maar hun samenstelling is ofwel een stuk van de chemie (wat onveilig is), of ze hebben oneconomisch gebruik. Provocatie met een sterke samenstelling en een pakket is genoeg voor een lange tijd, dus de prijs is heel gunstig.

Hoe te gebruiken smering Provocerende Gel

Instructies voor het gebruik van de crème is uiterst eenvoudig – het is precies hetzelfde als elke andere zalf om seksuele opwinding vrouwen te stimuleren. Toegestaan ​​zijn twee manieren te gebruiken:

  • Methode # 1: voor de start van seksueel contact zou een kleine hoeveelheid gel te persen op de penis mannen, verdeel het over het oppervlak, wacht 7-10 minuten, wanneer het gereedschap in zal schoppen, en beginnen om seksuele hebben geslachtsgemeenschap.
  • Methode twee: voor de start van seksueel contact zou een kleine hoeveelheid gel te persen op uw handpalm en verdeel deze over het oppervlak van de geslachtsorganen van vrouwen, begint het geneesmiddel op te treden na 7-10 minuten, dan kunt u beginnen om geslachtsgemeenschap te hebben.

Hoe het niet te vallen voor het aas oplichters?

Dit probleem is relevant omdat nu wel gevallen van valse gel provocatie. Alvorens te kopen, zorg ervoor dat voordat je originele manier. Dit zijn de hoofdkenmerken van de onderhavige gel voor intieme gebruik:

  • Commerciële naam: Provocatieve Provocatie of Gel
  • Vorm: crème
  • Belangrijkste doel: smeermiddel, verbetering van de seksuele opwinding bij vrouwen
  • Duur: begint in 7-10 minuten aan het werk na het aanbrengen en het effect duurt tot een orgasme te bereiken
  • Verpakking: rode doos, in de rode buis met zwarte cap
  • Verpakking: 50 ml
  • Fabrikant: OOO “Laboratory Get” Europa
  • Prijs: 990 roebel (de verkoop op de officiële website)

U moet de originele tool, raad ik u aan de drug te bestellen op de officiële website van de fabrikant. Daar kunt u de volledige lijst met onderdelen te zien in de samenstelling, de handleiding downloaden en te lezen echte adviezen over de gel.

Om samen te vatten: in de moderne wereld, bijna alle problemen oplosbaar zijn. Vrouwen niet nodig terug te trekken in zichzelf, tot wanhoop, om de relatie alleen maar omdat van verminderd libido of gebrek aan seksuele opwinding te beëindigen. Het advies helpt echt om te genieten van seks. De prijs is heel redelijk, contra-indicaties en bijwerkingen bij correct gebruik niet voorkomt.

About Stijn Hassan
Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn. Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen. Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen. Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis. Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar. Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18. De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...