Stel je voor dat hier kunt u nauwkeurige informatie te vinden.

Nieuws

Peruvian Maca – prijs, waar te kopen, de oorspronkelijke

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Maca (eng. Peruaanse Maca) is een plant geteeld in het hoogland gebieden van Peru, Bolivia en een klein deel van Argentinië. Het behoort tot de familie Cruciferae en blijkbaar niet bijzonder opmerkelijk: de wortel met korte bladeren dicht bij de grond. Maar de inheemse bevolking van Latijns-Amerika voor meer dan 2000 jaar weten over de ongelooflijke eigenschappen van deze plant en het wordt verbouwd, zowel voor eten en voor de behandeling van verschillende kwalen. Wat is er zo handig Mac en waarom het wint aan populariteit over de hele wereld? Dit zal in dit artikel worden besproken.

Maca: de wortel

De grote betekenis van Maca of, zoals dat heet – bug-Geteisterde, is een wortel met een gele kleur, en lijkt op een raap of radijs. Dit deel van de plant gegeten, en in welke vorm – rauw, gekookt of gedroogd. De waarde van de Macawortel ligt in de rijke samenstelling. Hier zijn de belangrijkste actieve ingrediënt daarvan:

 • vitaminen – vitamine B, vitamine C en vitamine E;
 • mineralen – calcium, selenium, jodium, ijzer, kalium, mangaan;
 • aminozuren asparaginezuur, glutamine, glycine, arginine, tyrosine, methionine, isoleucine, lysine, tryptofaan en anderen;
 • alkaloïden;
 • amiden van vetzuren.

Maca: eigenschappen

Met zo’n rijke chemische samenstelling Maca heeft een groot aantal gunstige effecten op het menselijk lichaam, te weten:

 • verhoogt de immuniteit;
 • vermindert het risico van een kankergezwel;
 • verhoogt het uithoudingsvermogen niveau van het lichaam;
 • helpt om de jeugd te verlengen;
 • verbetert de stofwisseling, helpt in de strijd tegen obesitas;
 • versterkt het hart en de vaatwand.
 • normaliseert hormonale evenwicht bij mannen en vrouwen, het aanpakken van de problemen veroorzaakt door hormonale disbalans;
 • is een goede helper in de strijd tegen depressie, paniekaanval, angst;
 • helpt om vermoeidheid te verlichten, zorgt dat het lichaam toon;
 • het verbetert de werking van de geslachtsorganen;
 • verhoogt de mentale activiteit en verbetert het geheugen;
 • vanwege het hoge gehalte aan calcium versterkt en beschermt de structuur van de botten en tanden.

Maca: voor vrouwen

De voordelen van Maca voor de gezondheid van vrouwen ligt in het vermogen positief te beïnvloeden hormonale achtergrond van een organisme. Medische studies hebben aangetoond dat het nemen de ISEA draagt ​​bij aan de normalisering van de cyclus bij vrouwen en dus vergroot hun kansen om zwanger worden en kinderen.

Helpen bij het normale hormonale evenwicht, Maca vermindert de onaangename symptomen van de menopauze bij vrouwen te behouden: stemmingswisselingen, opvliegers en slaapstoornissen. Normalisatie van de hormonale achtergrond heeft nog een voordeel – zichtbaar verbetert het uiterlijk van de huid imperfecties verdwijnen

.

Ook dient te worden opgemerkt dat het gebruik van Poppies stimuleert een significante toename van de vrouwelijke libido.

Maca voor mannen

Een ander groot voordeel van de Maca voordelen voor de gezondheid van mannen. In de effecten ervan is zeer vergelijkbaar met Yohimbe. Het is vooral over verbetering van de seksuele functies en de vruchtbaarheid van mannen. Maca helpt het behoud van gezonde seksuele verlangen en verbetert ook de bloedcirculatie, die rechtstreeks afhangt van de erectiele functie. Precies dankzij deze kwaliteiten, Poppy kreeg zijn tweede naam -. “Peruaanse Viagra”

Daarnaast is deze wortel groente helpt om het sperma te verhogen en zorgt voor hun mobiliteit, aldus bij te dragen aan de oplossing van het probleem van de mannelijke onvruchtbaarheid. Er is bewijs dat Maca vergemakkelijkt succesvolle behandeling van prostatitis en het verminderen van de kans op het ontwikkelen erectie kanker.

Niet minder effectief Maca invloed op het niveau van testosteron in het lichaam mannen. Dit knolgewas is een natuurlijke anabole die snel en zonder schade maakt het mogelijk om de gezondheid om spiermassa op te bouwen. Daarom is de wortel van de maca , met Tribulus, behoort tot de geneesmiddelen.

Peruviaanse Maca: poeder

De meeste bruikbare Maca in zijn ruwe vorm, maar het vinden van verse wortels in de lokale supermarkten is problematisch. Aangezien het vervangt de traditioneel gebruikte additief in de vorm van droog poeder uit de wortels van deze plant.

Om de wortels gewassen, ontsmet en in kleine stukjes gesneden en in de zon of in een oven gedroogd bij een temperatuur van 45 graden. Wanneer de wortel droog, vermalen fijn poeder en toegepast als voedsel.

Peruviaanse Maca extract

Extract maca een hogere concentratie aan actieve bestanddelen en dus een meer uitgesproken effect dan het poeder. Echter, is het extract zelden gebruikt, voornamelijk als gevolg van sterke specifieke smaak en geur. Het wordt meestal gebruikt in capsulevorm, soms met toevoeging van andere nuttige componenten, bijvoorbeeld zink.

Peruviaanse Maca: hoe

nemen

maca , zoals Spirulina Gojibessen, verwijst naar Superfoods, d.w.z. noch een geneesmiddel of een voedingssupplement, maar niettemin heeft enorme invloed op de menselijke gezondheid. Met andere woorden – het is hetzelfde eten als de rest van de wortels, om zo te spreken over de overdosis is in dit geval moeilijk. Maar nog steeds het ontvangen van Maca beter om te beginnen met kleine hoeveelheden, geleidelijk waardoor de dosis tot 1-3 theelepels per dag. In de regel, om gezond te blijven, is het voldoende om ongeveer 5 gram poeder nemen Poppies per dag, en een therapeutisch effect te bereiken, de dagelijkse dosis moet worden verhoogd tot 10-12 gram. Het is aan te raden om te doen een dag te breken om de 6 dagen, opdat het organisme in staat was om zelfstandig te werken.

Let op! Sommige fabrikanten raden 1-2 capsules van 500 mg, dus het is het beste om te beginnen met kleine doses en volg je gevoel.

Powder maca kan op verschillende manieren worden geconsumeerd, bijvoorbeeld, te mengen met drankjes, plaatsen salade of granen. De belangrijkste voorwaarde conservering van nuttige eigenschappen is de lage temperatuur voedsel (beneden 45 °). Ook vergeet niet over de tonic effect van de Maquis – om slapeloosheid ‘s nachts gebruik van dit product te voorkomen is het niet waard

.

Peruviaanse Maca: contra-indicaties

Wereldwijd is het gebruik van Poppies wordt als veilig beschouwd, maar er zijn twee categorieën mensen het nog steeds is gecontra-indiceerd:

 • zwangere vrouwen;
 • mensen die lijden aan een intolerantie voor enig ander bestanddeel van de wortel.

Peruviaanse Maca: meningen

meningen over de Maca voor het grootste deel positief. Na suppletie in zowel mannen als vrouwen een sterke verhoging van het libido en de verbetering van de seksuele kwaliteit van het leven te hebben gemerkt. Bovendien zijn de meeste van hen beweren dat ze begonnen om veel meer energie, meer efficiëntie, verbeterde stemming voelen.

Peruviaanse Maca: kopen, Prijs

Hier is een grote verscheidenheid aan vormen, doseringen en fabrikanten van Maca

Kopen capsules, tabletten, extract poeder en Maca!

1. Koop Maca beste van alles, geen namaak, van fabrikanten en tegen de best mogelijke prijs op de website iHerb (kopen in dollars, …, hryvnia, enz., Meningen in Europen voor elk additief).
2. Om het bestellen gemakkelijker te maken – Hoe een bestelling op iHerb
3 plaatsen. Wilt u $ 5 besparen op uw eerste bestelling – gebruik promo code iHerb en bespaar $ 5 op uw eerste bestelling! Het is beter om een ​​korting te verkrijgen, zoals iHerb niet terugbetalen via geld terug diensten als de prijzen zijn laag! Ook, vergeet dan niet om op te slaan met ons, bijvoorbeeld, code Messenger kunt u een korting krijgen op de smartphones van maximaal 50%, zal GearBest coupon korting auto-elektronica in China, zullen promotiecode 003 u de mogelijkheid om te besparen geven geld op de technologie voor het huis en keuken, promotiecode Axon helpt je minder geld te besteden aan de materialen ..
4. Velen beschouwen ingewikkelde procedures en de betaling en levering. Onze artikelen onthullen al de schijnbare complexiteit: iHerb iHerb en betaal verzending!

About Stijn Hassan
Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn. Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen. Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen. Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis. Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar. Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18. De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...