Stel je voor dat hier kunt u nauwkeurige informatie te vinden.

Nieuws

Handy Heater – adviezen en prijs, is het de moeite waard, waar te koop?

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Rovus Handy Heater helpt verwarmen het huis snel en eenvoudig, omdat verwarmer gebruikt een wandmontage en verbonden met een conventionele wandcontactdoos. Duidelijke en gemakkelijk digitale bediening, zal een timer bijdragen aan programma – off verwarming voor 12 uur. In het geval van een storing van het apparaat of fouten in het netwerk stroomonderbreker zal u verlossen van onaangename gevolgen. Verwarmingsvermogen Heater Handy Rovus 350 watt en kunt u een aangename temperatuur zonder te verbranden zuurstof en uitdroging van de slijmvliezen in het menselijk lichaam te bereiken.

Het is zeer belangrijk voor gezinnen met kinderen en huisdieren. Ergonomisch ontwerp ontwikkeld in speciale laboratoria, zijn beschikbaar voor verschillende doeleinden. In het kantoor, bij het huisje, de kinderkamer, de badkamer, de kleedkamer van de sauna, winkels in gebieden waar het belangrijk is om een ​​stabiel en comfortabel onderhoud van apparatuur, zal het mengen in elke ruimte. Het verwarmingselement in de verwarming Heater Handy Rovus gemaakt van keramiek veilig. Plastic behuizing niet geneigd is te verwarmen. Al deze factoren kunnen de sleutel tot warmte en comfort in de woning te worden!

 • Automation, bescherming tegen oververhitting en spanningsvallen in het netwerk.
 • Zuinig El -. 350 W., niet zal ruïneren het gezinsbudget, maar zal een gezellige babbel in een warme ruimte te geven
 • De eenvoud en betrouwbaarheid van het verwarmingselement dat de collega’s kunnen behagen in de comfortabele kantoor instelling voor vele jaren.

Heater “handy Heather NOVUS” kan een vriend en helper, beschermer en bewaker van de wrede vorst en koud weer worden!

 1. Compact, krachtig, laag geluidsniveau, hoog niveau van bescherming.
 2. Auto-beschermen.
 3. De keuze van de wijze snelheden.
 4. Het gemak van installatie en aansluiting.
 5. De mogelijkheid om de temperatuur in het gebied van 15 tot 32 graden Celsius passen.
 6. 12 uur timer met de mogelijkheid om de beurt te programmeren -. Optimaal presteert off
 7. Compact formaat kunt u het apparaat gemakkelijk dragen van kamer naar andere kamers, indien nodig.
 8. Op het display (digitale LED-model) zal helpen bij het beheer van de kachel.
 9. Wall mount bespaart ruimte in de kamer.
 10. OL>

  Waar te koop Handige Heater en de technische kenmerken

  Wij raden u aan om een ​​Heater Handy Rovus kopen alleen op de officiële website van de fabrikant, de prijs van de verwarmer “handy Heather” is alleen …

  Om te bestellen, moet je naar de website van de fabrikant en daar vindt u een bestelling vorm waarin je nodig hebt om de naam en het telefoonnummer in te voeren in het internationale formaat. Na dat u contact opnemen met de operator aan het adres van levering en advies te verkrijgen. Hij zal beantwoorden al uw vragen met betrekking tot de prijzen, de huidige promoties en kortingen, adviseren over de nieuwe bedrijven.

 • Timer: elektronische;
 • Categorie: warmte vent kachels;
 • Het elektrische vermogen van 350 watt;.
 • Bescherming tegen oververhitting: automatische;
 • Voltage netwerk: 220 Volt;
 • Control-systeem: het elektronische systeem;
 • Het vermogen om warmte te passen: traploos (traploos) instellen, in het temperatuurgebied 15-35 ° C;
 • De aanwezigheid van thermostaat: elektromechanische thermostaat;
 • Het vermogen om te schakelen tussen:. Twee modi

Heater Handy Rovus positief op modellen van dit type op de markt beschikbaar. Het koppelen van hun hoop met deze kachel, moet je geen zorgen te maken over de naderende koude weer. Geld besparen zal een redelijke prijs, betrouwbare ontwerp en zuinig verbruik van elektriciteit te voorzien.

De types van elektrische kachels Handy Heater

Vaak zijn de eigenaren van landhuizen geconfronteerd met moeilijkheden te verwarmen hun huizen, want voor velen van hen niet verbonden met een centrale verwarming of zelfs gas. Vervolgens wordt de alternatieve stroom en bijgevolg is er een mogelijkheid van verwarming gebruik van elektrische verwarmers. Velen van hen kan dienen als een aanvulling op de batterij van de centrale verwarming, zoals verwarming Handig Heater Rovus!

convectieprincipe

Een van de meest voorkomende manieren beschikbaar voor elektrische verwarming. Het principe van de werking is eenvoudig. Koude lucht uit de kamer vrij of gedwongen wordt in de verwarmingsinrichting, waarin het wordt verwarmd tot een bepaalde temperatuur en keert terug naar de kamer. Dergelijke verhitters zijn voorzien van een afsluitinrichting die geactiveerd wordt als de lucht wordt verwarmd tot de ingestelde temperatuur. Maar ze hebben een nadeel – als gevolg van de gecreëerde temperatuurverschillen bij het plafond en boven de vloer, de circulatie van stof in de lucht. Dergelijke kachels zijn vaak geïnstalleerd in woningen en kantoorgebouwen.

 • Voors: relatief lage kosten, efficiëntie, veiligheid, snelle opwarming van ruimten,
 • Nadelen:. De absorptie van zuurstof, de verspreiding van stof in de kamer

Kachels

De compacte heaters werken volgens het principe van de beweging van luchtmassa door een ventilator. De lucht in hen wordt verwarmd door de hete spoel of het keramische element. De eerste zijn goedkoper, maar het verwarmingselement ze branden zuurstof en droge lucht. De tweede heeft geen dergelijke functies hebben, maar zijn duurder. Een bijzonder krachtige verwarmingselementen worden genoemd warmte geweren. Vaak is dit soort kachels is de enige methode voor het verwarmen van particuliere woningen.

 • Voors: lage kosten, compactheid, snelle opwarming van de lucht;
 • Nadelen:. Laag vuur, het geluid van de ventilator

Heat accu H4>

Dit is een relatief nieuwe vorm van verwarmingstoestellen, die populair werd met de introductie van verschillende tarieven voor verwarming overdag en ‘s nachts. Dit apparaat slaat warmte tijdens perioden van lage activiteit en belasting van het net en vervolgens losgekoppeld van stroom en warmte afgeeft. Deze optie is gunstig voor kachels geïnstalleerd waar de ruimte verwarming vaste brandstof. De tank levert warmte aan de brandstof belastingsperiode en direct na de verbranding, en absorbeert op een moment dat er een overschot aan warmte. Deze werkwijze reduceert de menselijke betrokkenheid bij het stelsel Autonome verwarmen.

 • Voors: efficiency, het vermogen om een ​​temperatuur te houden, het verminderen van de brandstofkosten
 • .

 • Nadelen:. Grote omvang en betaalbare prijs

Electric

Een dergelijke verhitters is een symbiose van de elektrische verwarming met een ventilator. Binnen van een dergelijke inrichting hetzij een spiraalvormig of metaaldraden. Vaak elektrische kachels gemonteerd in ventilatie- en airconditioning. Dergelijke faciliteiten warmte vaak grote industriële gebouwen, maar ook voor installatie in particuliere woningen, zijn ze ook geschikt. Met het oog op het temperatuurverschil tussen het plafond en de vloer in evenwicht te brengen, vaak in de kamers zijn geïnstalleerd met een plafondventilator dat naast helpen om geld op verwarming besparen.

 • Voors: relatieve compactheid, het gemak van installatie, de mogelijkheid om grote gebieden te verwarmen;
 • Nadelen:. Geluid, grote temperatuurverschil tussen de lucht boven de vloer en het plafond, de droge lucht

Het geven de voorkeur aan een of andere vorm van elektrische kachels, focussen op het gebied dat u wilt verwarmen en hoe vaak de kamer zullen mensen zijn. Rovus Handy Heater is ideaal voor het verwarmen van appartementen, kantoren en garages!

About Stijn Hassan
Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn. Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen. Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen. Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis. Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar. Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18. De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...