Groene koffie – prijs, officiële site, waar te kopen, origineel, meningen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Op dit moment zo veel gesproken over groene koffie, wat de vraag per ongeluk stellen: wat, in feite is de groene koffie verschilt van Black, als het echt zo nuttig voor ons en of u de informatie die hij gewichtsverlies bevordert geloven? Laten we gaan.

Ten eerste, een beetje geschiedenis

Het is bekend dat de cultuur van de teelt van de koffie voor meer dan 800 jaar. Er zijn veel legenden in verband met de ontdekking van koffie, maar we zullen richten op een aantal interessante feiten over dit product.

In Europa, koffie verscheen tijdens het bewind van Alexei Mikhailovich en trad op als een wondermiddel voor vele kwalen, waaronder migraine. Echter, de gewoonte van het drinken van een kopje koffie drinken in verband met de naam van Peter I. Volgens historici, wordt hij gedwongen naar “bittere smaak” van zijn hof te drinken.

Catharina de Grote dronk koffie dagelijks, echter, hij was zo sterk, dat ongeveer 400 g koffie was genoeg voor 4 kopjes. Catherine werd ook uitgevonden withvoobrazil scrub op het gezicht en lichaam te reinigen. Om het Gemengd ze koffiedik met water en zeep.

In eerste instantie echter koffie in het wild groeit in Ethiopië. Na de ontdekking van koffie bessen werd gebruikt als een tonic uitsluitend rauw. Een beetje later in Jemen van Mature gedroogde pulp van de vrucht begon de zogenaamde bereiden “white Jemenitische koffie.” En alleen in de twaalfde eeuw van rauwe bonen zijn begonnen om de drank te bereiden (in ons groene koffie blijkt), en zelfs eeuwen later begon te drogen, roosteren en stamp ze fijn en het poeder en vul met warm water, het toevoegen van de kruiden (meestal gember en kaneel) en melk.

Groene koffie en de kenmerken

Groene koffie is koffie die niet is blootgesteld aan een thermische behandeling, dat wil zeggen dat de korrels niet gebakken (als om kennis te maken met ons Zwarte koffie) en liet een matte olijf kleur. Grain deze met behulp van een speciale bewerking wordt gewonnen uit de zoete vruchtvlees van de vrucht (bes) van de koffie boom.

Vormgeving en het aroma van groene koffie doet denken aan linzen. Groene koffiebonen zo’n rijke aroma niet, zoals Black. Bij het brouwen van gemalen bonen groene koffie wordt de drank bruine kleur met een scherpe zure smaak.

Een bruikbare samenstelling en het gebruik van groene koffie

Groene koffie heeft een complexe chemische samenstelling. Het bevat tannine (waaronder tannine), purine alkaloïden (zoals cafeïne en theofylline), alkaloïden Trigonelline, etherische oliën, organische zuren (waaronder chlorogeenzuur), vitaminen, mineralen, vezels, L-carnitine, plantaardige oliën, monosacchariden, polysaccharide pectine, amino zuren, enz.

Deze unieke samenstelling van groene koffie is verantwoordelijk voor zijn vermogen om:

 • om de algemene toon van het lichaam te verbeteren,
 • om hersenactiviteit te verbeteren,
 • moedigen fysieke activiteit,
 • troostend om op te treden op het zenuwstelsel
 • om de conditie van de luchtwegen te verbeteren,
 • om het niveau van de bloedsuikerspiegel te verlagen
 • metabolisme regelen
 • om de spijsvertering te verbeteren,
 • om het lichaam van giftige stoffen en zware metalen te reinigen.

In Daarnaast worden de groene koffiebonen met succes gebruikt in de geneeskunde en cosmetica. Olie op basis hiervan wordt gebruikt voor de behandeling van brandwonden, om littekens te elimineren en striae, vechten cellulitis, te verbeteren, de groei te stimuleren en het herstel van glans aan het haar, voor de verzorging van gevoelige, droge en vochtarme huid, en ook om te voorkomen verschijning van rimpels.

Groene koffie als hulpmiddel om gewicht te verliezen

Enkele jaren geleden wetenschappers uit de Verenigde Staten werd bewezen dat boon ongebrande groene koffie heeft een enorme inhoud van chlorogeenzuur, hebben de mogelijkheid om het niveau van suiker in het bloed te reguleren, en in de geroosterde bonen van de hoeveelheid van deze stof is verminderde vele malen. En terwijl het verminderen van het suikergehalte in het lichaam beginnen om processen die bijdragen aan vetverbranding te werken. Daarnaast is de groene koffieboon bevat een behoorlijke hoeveelheid chroom, het overweldigende gevoel van honger en behoefte aan zoetigheid. Dit is de reden waarom groene koffie is nu zo wijd geadverteerd als een hulpmiddel om gewicht te verliezen. Maar in de vorm waarin het is, bijvoorbeeld in apotheken, het effect twijfelachtig, omdat supplementen met groene koffieboon extract in een geschat aantal en de toevoeging van verschillende hulpstoffen.

Mogelijke schade groene koffie

In de regel alleen het misbruik van groene koffie kan ontstaan:

 • hoofdpijn,
 • gastro-intestinale stoornissen,
 • prikkelbaarheid,
 • slapeloosheid.

Het is niet aan te raden om meer dan 2 kopjes groene koffie per dag te drinken.

Als het te verlaten in principe, mensen met ziekten zoals:

 • hypertensie,
 • glaucoom,
 • osteoporose,
 • gastritis en maagzweren in de acute fase.

Groene koffie is gecontra-indiceerd voor zwangere en zogende vrouwen en kinderen tot 14 jaar.

Over Stijn Hassan 138 Artikelen
Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn. Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen. Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen. Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis. Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar. Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18. De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.