Ems Trainer – adviezen, opmerkingen, prijs, forum, hoe werkt het?

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Om het onderhuidse vet te verwijderen en het versterken van de verlichting zonder verlies van spiermassa, toename van het verkeer en de elasticiteit van de huid zal helpen mitinger Ems Trainer, is het effect ervan gevoeld op de 7e dag van de aanvraag. Het apparaat voorkomt overgewicht en verbetert de architectuur van het lichaam, het onderhouden van het lichaam in goede vorm en de verbetering van de bloedcirculatie, getuigenissen van klanten melden ook effectieve verlichting van cellulitis in het werken door de benen en billen tijdens een passieve fitnesstraining thuis.

De voordelen van de simulator Ems-trainer

De grote populariteit van de spier stimulator wordt gerechtvaardigd door een aantal voordelen:

De compacte afmetingen van de simulator zorgen voor een comfortabele training in elke omgeving, is het niet merkbaar onder de kleding. Weegt EMS zone een beetje, kan het gebruikt worden thuis, in doorvoer of in rust.

Een betaalbare prijs – spierstimulator Ems Trainer is goedkoper dan de standaard energiecentrales, lastige en dure loopbanden en andere machines die gebruikt worden in sportscholen en fitness clubs

.

Een veilige werking. Als oversized apparatuur is traumatisch en gevaarlijk, in het proces van het werken met een trainer Ems Trainer is een risico van overbelasting en afbraak. Het geselecteerde programma actief is voor een bepaalde periode van tijd. De inrichting wordt dan automatisch verbroken.

Fitness set kan alleen worden gebruikt of aan de basisopleiding, regelmatig gebruik van de riem gedurende 15 minuten per dag aan te vullen vervangen 2 uur van fitnesslessen en stelt u in staat om meer dan 5.000 calorieën te verbranden per maand. Gel blaadjes worden geleverd met de simulator, universele, zij bang armen, billen, rug en andere lichaamsdelen.

Hoe werkt het Ems-trainer

AB trainer EMC ondersteunt 15 vormen van energie die de toevoer van pulsen met een vooraf bepaalde kracht en frequentie onder de invloed van de spieren samentrekken, de bloedsomloop en de voeding van weefsels verzekert. Real feedback van professionele coaches helpen om ervoor te zorgen dat Ems Trainer is gemakkelijk om te gaan met het aan hem opgedragen taken:

 • versterkt de spieren;
 • elimineert vetcellen;
 • bevordert bloed zuurstofverzadiging;
 • het verbetert de bloedcirculatie.
 • helpt om gewicht te verliezen;
 • geeft de elasticiteit van de huid.

De werking van Ems Trainer wordt bereikt door een geschikt gekozen pulsfrequentie (ideale stand 20 Hz) en vorm, kan de contouren van elke configuratie van het menselijk lichaam te herhalen, de sporter is gemakkelijk te verbergen onder kleding en regelmatige gebruik onder de mensen.

Het apparaat wordt aanbevolen voor gebruik, zowel beginnende als ervaren atleten. Door de brede functionaliteit Ems Trainer posities als professionele apparatuur om de lichamelijke conditie regelmatige gebruikers en atleten, revalidatie patiënten te behouden.

Pulse stimulator voor de verkoop getest in laboratoria en configuratie specialist.

Wie mag geen gebruik maken van het apparaat Ems-trainer

Net als veel andere innovatieve oplossingen op het gebied van de geneeskunde, elektrische spierstimulator heeft een aantal contra-indicaties, wordt het niet aanbevolen voor gebruik in de periode:

 • alcohol- of drugsverslaving;
 • de zwangerschap;
 • psychische stoornissen;
 • kanker
 • doorbloedingsstoornissen;
 • tuberculose;
 • virale ziekten.

In het algemeen, de zone Trainer zijn veilig te gebruiken, maar de fabrikant is het niet aanbevelen voor gebruik bij ziekten van het hart. Wanneer irritatie ontstaat op de huid moet de training te stoppen en het advies inwinnen van een arts.

Wat is inbegrepen in de Eems-trainer

Een kort overzicht van de simulator stelt te concluderen dat het hart inrichting hypoallergeen silicone, herhaalt de verlichting van spiermassa binnenkant van de “blaadjes” opgenomen met speciale elektroden die impulsen doorgeven aan de bekleding geneesmiddelgel. Hypoallergeen platen hebben een hoge duurzaamheid en het vermogen om de energie in een bepaald gebied van het lichaam gelijkmatig te verdelen.

Onder de invloed van “slimme technologieën” EMC Trainer voor gewichtsverlies regelt de belasting op een bepaald deel van het lichaam, en speciale programma’s bieden verschillende passieve trainingsintensiteit, de duur ervan. De ontwikkelaar adviseert gebruiken die bij de zone van EMC en een speciale gel, die een goede pasvorm van de “bloemblaadjes” op de huid. Vergeet niet dat het gebruik van substandard hulpmiddelen allergieën kunnen veroorzaken. Neem contact op met een specialist voordat u een gel aan de huid.

Hoe te gebruiken EMS-trainer – stap voor stap instructies

Het hele proces van het gebruik van het geneesmiddel voor gewichtsverlies gebeurt in verschillende fasen:

 • U moet het gebied van de onderzochte perceel vast te stellen.
 • zorgvuldig ontvetten van de huid in het gebied van de band.
 • Om de stimulator te bevestigen en controleer de strakke pasvorm voor de huid.
 • Zet het apparaat aan en stel de intensiteit van de belasting. Het is belangrijk om niet alleen te voelen, maar om te zien hoe intens de spieren worden gereduceerd onder invloed van pulsen.

De optimale behandelingsduur gemiddeld 15-25 minuten. Aan het eind van de opleiding moet u de riem te verwijderen en de behandeling van de huid met een antiseptische.

Op de website van de fabrikant levert een uitgebreide handleiding met foto’s en video hoe je een vibrerende stimulator te gebruiken op verschillende delen van het lichaam:

 • Als het problematisch zijn de handen voor de opleiding van EMS-trainer wordt geplaatst op een binnen- of buitenzijde van het been op de biceps en triceps.
 • Voor een maximaal effect op je buik, deskundigen adviseren om het apparaat in de bovenste en onderste buikspieren afwisselend te plaatsen.
 • De spier stimulator wordt ook gebruikt om vet te verbranden en versterken van de beenspieren. Hiervoor moet je om het apparaat te installeren op de achter- of voorzijde van de dij, uit te werken de billen.

Riem EMS-trainer aanbevolen voor dagelijks gebruik bij een speciaal trainingsprogramma, het bestaat uit 4 fasen:

 1. Warming up spiermassa, voorbereiding voor een intense vetverbranding.
 2. De eerste fase van de opleiding -. Actieve werking op de vetcellen
 3. Intense pulseren – de herhaalde samentrekking van de spieren, wat leidt tot een geleidelijke toename van spiermassa
 4. .

 5. Ontspanning – een ontspannen voltooiing van de lessen, om pijn te voorkomen
 6. OL>.

  Scope Ems-trainer

  Ems Trainer – nieuwe 2017, die goed is ingeburgerd in diverse toepassingen:

 • In de medische doeleinden.
 • Voor het verbeteren van de attractiveness.To handhaven het lichaam in goede vorm.
 • Voor gewichtsverlies.
 • Na letsel.

Wie kocht draadloze stimulator voor de correctie, zegt de eenvoud en het gemak ispolzovaniya als thuis en op vakantie, in het kantoor, het ziekenhuis en de plaats.

Hoeveel is Ems-trainer

Prijs EMS-trainer vast, voor inwoners van Europa is. De kit omvat de EMC zone en twee platen voor bevestiging aan de handen of voeten, instructie Europen taal.

Belangrijk: bij het bestellen op de officiële website van de EMS-trainer, gebruikers automatisch verzekeren zich tegen namaak, krijgen een garantie en maken voorschot, als de draadloze apparatuur van een nieuwe generatie van gepatenteerde, heeft kwaliteitscertificaten, gepasseerd klinische proeven en bewees de effectiviteit ervan.

Ems Trainer -truth of niet?

Ems Trainer – waar of niet? Het beste bewijs dat de spier stimulator Ems Trainer is niet bedriegen, zijn meningen van echte klanten, geplaatst op forums en websites gewijd aan gewichtsverlies en sporttraining. Gepatenteerde inrichting voor de correctie kon niet zonder de aandacht van deskundigen uit verschillende gebieden blijven. Prees de werking van de apparatuur van de fitness trainers, atleten, therapeuten en voedingsdeskundigen.

Hoe kun je jezelf beschermen tegen namaak?

Degenen die geïnteresseerd zijn in het kopen van unieke trainer Ems Trainer bent, moet je weten dat een nieuwe riem te kopen in de winkels zal niet werken, is het apparaat nog niet ingevoerd de massamarkt, en is alleen beschikbaar op de officiële website van de fabrikant . Om een ​​origineel te onderscheiden van een nep zal het certificaat van de Europese monster, hoogwaardige materialen en kwaliteitsborging te helpen, de bevestiging van de opgegeven kenmerken.

Onafhankelijk onderzoek Ems-trainer

In 2017 voerde een wetenschappelijk experiment in Duitsland, die waren gebaseerd op een vergelijking van krachttraining en EMS op een aantal parameters:. Wijziging in de samenstelling van het lichaam en spierversterking

De groep 49 proefpersonen werden verdeeld in 2 subgroepen:

 • Een van de mensen onderworpen aan kracht belastingen om de 3 dagen.
 • Andere deelnemers vond plaats bij EMS 3 sessies om de 14 dagen.

De resultaten van de onafhankelijke studie, die duurde 4 maanden, de Duitse onderzoekers vonden dat Ems Trainer – niet een echtscheiding, de spieren doet toenemen verhoging werd waargenomen in beide groepen: in de groep 1,26% van de veiligheidstroepen en 0,94% van EMS. Experts merkte ook op de toegenomen spierkracht van de extensor scheenbenen. 12,6% van sport volgelingen en 7,4% van de gebruikers van EMS

Tot slot, merkte op dat EMS kan worden beschouwd als een effectieve en goedkope alternatief voor de standaard krachttraining voor mensen die willen lichaamssamenstelling en kracht te verbeteren.

De experimenten voor topsporters Ems-trainer

De hele waarheid over de effecten van Ems Trainer van de sterkte parameters van professionele atleten bleek in de loop van de 89 proeven Andre Filipovic, die na 2 maanden van de toepassing van de methode van EMS merkte op dat:

 • De hoogte van de verticale sprongen verhoogd tot 25%.
 • Sprint werd in de tijd verlaagd met 4,8%.

De wetenschappers suggereren dat EMS een veelbelovend alternatief voor de traditionele krachttraining kan zijn. Gezien de besparingen in tijd, deskundigen voorspellen het wijdverbreide gebruik van de methoden van EMS in de sport, dat een hoog niveau van de opleiding van sporters nodig hebben.

Tegelijkertijd de Franse wetenschapper J. Godin mening dat de EMC effect relatieve sprongen en sprint dubbelzinnig en wordt alleen waargenomen in de combinatie van elektrische stimulatie met plyometrics of regelmatige sessies met de gewichten. Tijdens elektrische stimulatie na hoppen training, werden significante verbeteringen waargenomen.

Het gebruik van EMS van ernstig zieke mensen

Apparaten Ems Trainer geïnteresseerd en Zwitserse specialisten, die het zagen als een middel om het verlies van spierkracht en spieratrofie bij ernstig zieke patiënten. De kwaliteit van het experiment waren gemiddeld en hoog niveau. Als gevolg van de 5 proeven geleid tot de groei of het behoud van kracht, heeft 2 experiment toegestaan ​​om de verlichting van de spieren te versterken. Een analyse was niet overtuigend.

Als gevolg hiervan, 8 studies, die werden bijgewoond door 172 ernstig zieke patiënt, wordt bewezen dat Ems Trainer voorkomt het verlies van spierkracht bij het gebruik van de drug in combinatie met medische zorg, geen bevestiging van negatieve adviezen. Met betrekking tot het volume van het spierweefsel te behouden onder de werking van het EMS, is het bewijs niet ontdekt. ​​

meningen fitness trainers

Karina Ostapenko, fitness trainer, 25 jaar, Moscow

Is het mogelijk om de spieren opluchting te verhogen door het uitvoeren van oefeningen thuis gedurende 15 minuten per dag? Training thuis hebben een positieve invloed op de gezondheid, maar het cijfer zal niet verbeteren, maar als u de draadloze apparatuur EMC Coach verbinden, het resultaat is merkbaar na 5 dagen gebruik.

Dat spiermassa meer geassocieerd lagen waardoor de complexiteit van het onderzoek. Classic sport wordt onderworpen aan een lading grote spieren, en de diepe blijven ongewijzigd. EMS training activeert alle lagen van de spieren, het verhogen van hun uithoudingsvermogen en het geven van extra sterkte. Om deze reden, veel deskundigen en fitness trainers raden het product voor beginners en professionele atleten!

Elena Shepel, instructeur groepslessen, 31 jaar oud, Novosibirsk

Losse huid en cellulitis – problemen van veel mensen. Ze ontstaan ​​door een gebrek aan lichamelijke activiteit en een sedentaire levensstijl. Om het lichaam te handhaven in goede vorm heeft een speciale training en voeding. En voor degenen die niet genoeg tijd hebben naar de sportschool te bezoeken, kunt u veilig mytreasures EMC gebruiken. Het principe van de werking is gebaseerd op de vermindering van spierweefsel als gevolg van de directionele stroom van impulsen. De band is effectief in de strijd tegen obesitas en ontspanning van de spieren. Tijdens het gebruik van het apparaat kan normale manier van leven (passieve of actieve) lood en tijd voor andere dingen op te slaan.

Irina Kalatur, gymnastiek instructeur, 28, Sint-Petersburg

Onder de innovatieve oplossing voor gewichtsverlies selecteer ik Ems Trainer draadloze trainer nieuwe generatie is het herhalen van de reliëfs van de spieren. Het geheim zit hem in het effect, ongeacht de initiële parameters van het lichaam, gezondheidstoestand en de levensstijl van de gebruiker. adviezen stellen dat Ems Trainer is een echte redder in nood voor stagiaires en mensen die niet in staat zijn om te sporten. Tijdens de reis, bij het huisje of thuis, oefen ik ook passief fitness om spier verlichting te verbeteren. Het heeft geen wilskracht nodig is, werkt volgens hetzelfde principe als de traditionele sporten. Getest!

Olga Melnychenko, docent, School of fitness, 30 jaar oud, Krasnoyarsk

Als het gaat om de informatie voor het corrigeren van het lichaam producten, veel consumenten vragen zich af: echtscheiding of niet? Ik heb herhaaldelijk getuige van hoe gewetenloze fabrikanten gebruik maken van de goedgelovigheid van de kopers die willen snel en gemakkelijk gewicht te verliezen en spieren op te bouwen.

Taiwanese onderzoekers besloten om te onderzoeken hoe neuromusculaire elektrische stimulatie van invloed op het energieverbruik. Ze voerden een studie, die 45 mensen die betrokken zijn met een sedentaire levensstijl. De elektroden worden blootgesteld op de buikspieren, billen en dijen. Ze werden onderworpen aan 20 min stimulatie 3 verschillende intensiteiten (7 min.) Elk. Als gevolg hiervan werd de 2e en 3e belasting in te stellen intensieve energieverbruik 69-77 kcal per uur. Tot slot, wetenschappers nederig aangekondigd dat het medicijn het perfecte hulpmiddel om de lichamelijke geschiktheid van sporters en mensen die lijden aan obesitas, evenals het herstel van sedentaire burgers te behouden kan worden.

Anna Smirnova, persoonlijke fitnesstrainer, 27 jaar oud Nizhny Novgorod

In mijn praktijk heb ik herhaaldelijk geconfronteerd met de drug, Ems Trainer, en was getuige van hoe hij verwijdert de vetophopingen op de probleemgebieden, zelfs als fitness niet het gewenste resultaat geeft. Het apparaat de pulsen aan de spier regelmatig, zodat kwalitatief onderzoek onderwijs en voorkomen katabole processen. Zeker, de trainer vestigt de aandacht op het gebrek aan noodzaak van intense fysieke inspanningen, maar om het effect te verbeteren, raad ik aan een workout routine met oefeningen op de pols simulator te combineren.

Customer meningen

Irina Golubtsova, 34 jaar oud, Voronezh

Belt Ems Trainer verworven door gebrek aan tijd. Draag in plaats van constant trainen in de sportschool op elk moment. Tijdens de eerste week van de veranderingen niet gedetecteerd, en vervolgens geleidelijk aan begon om de maag te verminderen. Tegen het einde van de tweede maand begon aan de pers betreden. De huid heeft een gezonde uitstraling gekregen. Ik voel me geweldig. In vergelijking met het lidmaatschap van de fitnessclub elektronische spierstimulator kost me een cent. Training geen fysieke oefeningen en speciale diëten vereisen. De taille 2 maanden afgenomen tailleomtrek 10 cm Op de lange termijn studie van de armen en dijen.

Anna Vereschagina, 45, Volgograd

Ik draaide slechts 45 jaar oud. Device Ems Trainer ervaren. De band heeft geholpen om zich te ontdoen van de verzakking en verzakking in de buik, en de platen zijn gemonteerd op de handen aan elasticiteit van de huid te geven. Het gewicht verloor ik een beetje gewicht – slechts 5 kg. Voor het bereiken van het resultaat het kostte me iets meer dan een maand. Gebruikt het geneesmiddel gedurende 15 minuten per dag, met een geleidelijke toename van de modi. Wat betreft de apparatuur, kan ik zeggen dat handige vorm, rekening houdend met de plaats van de spieren en zachte actie als gevolg van de silicone. Gunstig, op de bladeren van de kleverige pads. Is goed gedefinieerd op de huid, niet beweegt, duidelijk overbrengen van de impulsen. Ik wil noemen een betaalbare prijs, bovendien had ik het geluk om een ​​spier stimulator te kopen tegen een korting.

Elena Dubrova, 38 jaar oud Samara

Na een voetblessure niet actief kon bewegen, sterk op gewicht. De dokter adviseerde de stimulator Ems Trainer. Gebruikt het geneesmiddel op zijn benen en buik. Al op de 3e dag begon ik te merken dat het zwelling vermindert. Colic was verdwenen, wanneer u stap op de krampen in de benen niet storen ‘s nachts. Voel je als langzaam terug te keren naar de oude vorm zonder een fysieke belasting op het lichaam. U kunt problemen dragen zowel thuis als tijdens wandelingen leiden hem naar het ziekenhuis en lange reizen. Met mytreasures zijn we onafscheidelijk. 1 maand contra-indicaties niet gevonden.

Diana Cherepova, 39 jaar oud, Chelyabinsk

Minder tijd werd gegeven aan hun uiterlijk en overwoekerd Zhirkov. Koos riem Ems Trainer, omdat je niet hoeft te tijd en geld te besteden in de sportschool, jezelf uitputten diëten. Handig om te gebruiken in de auto, terwijl gaan werken of het huisje. Soms 2 keer gebruikt. Enorm verschil – de vetlaag dunner, gewichtsverlies, merkbaar ontzien. 1,5 maand – 6 kg. Andere wijzigingen in aanvulling op het gebruik van de simulator, heb ik niet toe te voegen. Makkelijk te ding gebruiken, kunt u de hele familie te gebruiken zonder bijzondere beperkingen. Ik raad iedereen die te lui zijn om naar de sportschool of niet kunnen veroorloven. Handig is de kracht opgeslagen voor andere dingen.

Rubtsov, Inna, 25 jaar, Orenburg

Belt Ems Trainer die je kunt kopen voor de beste prijs in de verschillende online winkels, maar ik eigenlijk een bestelling plaatsen op de officiële website. De laatste keer dat u op derden resource in een half goedkoper, maar het was een Chinese nep, en snel werd afgebroken. Het is opmerkelijk dat de fabrikant niet vooruitbetaling vereist om te bestellen het kostte me slechts 5 minuten arriveerde in 3 dagen. Niet erg snel, maar met een kwaliteitsgarantie. Geleidelijk aan beginnen om gewicht te verliezen. Er is veel werk voor de boeg, hopelijk op de elliptische. Mijn kamergenoot nam de trainer een maand geleden. Gedurende deze tijd dat ze verloren niet alleen gewicht, maar er jonger uit op 5 jaar.

Alena Shpilev, 32, Penza

Volledig op de pacemaker te hopen is een groot risico. Kocht EMC Coach als een aanvulling op de traditionele krachttraining. Gebruikt in tussen werkgelegenheid op het minimum vermogen. Het resultaat is de reductie van de spier hypertonie, extra stretching en massage. Ideaal voor het voorkomen van blessures. Dragen meer dan een half uur, soms een uur. Onaangename gevolgen zijn niet waargenomen. Van de taille is het een ongewoon gevoel. De spieren in de afwezigheid van spanning pulsen trillen. Op de website van de fabrikant zei dat dit normaal is, maar het is beter om pauzes te nemen om de 30-60 dagen.

Valentin Krasnov, 24 jaar oud, Kaliningrad

Ik ben van de categorie van degenen die de perfecte manier “om tv te kijken en gewicht te verliezen” gevonden. Het detecteren van kussentjes op zijn voeten, en terug in een stoel zitten en kijken naar de show. Het effect wordt bereikt in een kwestie van dagen. Zodra de cellulitis is verdwenen, geen zwelling van de aderen en zwelling. Gunstig, kunt u de stroom aan te passen. Na 10 minuten na een ontspannende massage, voeg extra belasting. Het apparaat is niet verslavend, de spieren voortdurend gespannen, wordt de huid glad. Elke hobbels en oneffenheden. Ik kan aanbevelen Ems Trainer, als het beste middel om overgewicht tegen te gaan na de bevalling. Getest!

Over Stijn Hassan 138 Artikelen
Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn. Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen. Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen. Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis. Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar. Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18. De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.