Stel je voor dat hier kunt u nauwkeurige informatie te vinden.

Nieuws

Electricity Saving Box – adviezen en prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Lifehacker biedt u de waarheid over de apparaten onder de algemene titel Electricity Saving Box van specialisten in hun vakgebied te leren, als één van hen zichzelf gekscherend noemt, een elektrisch ingenieur lvl 80.

Economische onrust dwingt ons allen om na te denken over het terugdringen van de kosten. En tot slot wil ik ontkennen mezelf de gebruikelijke genoegens: eten, winkelen en een bioscoop. Dus wat zou een dergelijke minor op te offeren draai de riem totdat het veranderd in een strop? Terwijl je de moeilijke keuze na te denken, lijkt het erop dat de weg vindt u. Een goede buur, een nuttig collega of favoriete sociale aanbiedingen om een ​​kleine doos die de kosten van elektriciteit kan verminderen kopen. Zet het apparaat in het stopcontact, en de economie begint te genieten van de groei van tientallen procenten! Het bewijs basis van de effectiviteit van de geavanceerde technologie is gebaseerd op het onderschrijven van de adviezen van tevreden klanten en onmiskenbare YouTube-video’s. Maar is het allemaal goed, omdat het ons presenteert met reclame?

Verder Lifehacker brengt u een interessant artikel van Burr brigade, bestaande uit de chirurg LoneWolf en zijn assistent operby geplaatst in de originele pagina’s van het internet edition “Energocapital”.

Demonteer het apparaat om energie te besparen

Wil je een echte held van het verhaal te worden? Niet wat er in het buitenland Superman of Spiderman, en de meest dat noch is een echte Pinokkio!

En het hoeft niet te gaan naar veld van dromen en te begraven in de aarde 5 gouden munten onder de dekking van de nacht … alleen Genoeg om een ​​apparaat als dit, genaamd “elektrisiti seving box” of “Economical van elektriciteit te kopen “(Elektriciteitskast besparing).

steek deze vervolgens in de bus (bestrooid met zout en water ik sterk niet aan te raden), om te zeggen: “van kreks Pax FEKS!” en dat is alles! Je – Pinocchio

In de tussentijd, onze lieve Distributioo actief bevorderen van dozen met LED’s die in het stopcontact worden gestoken en beloven “onrealistisch energiebesparing” en “de trage rotatie van de meter”, hebben het gevoel van “eeuwige dorst van een freebie” van onze burgers en hun handen wrijven. En natuurlijk, Distributioo krijgen onrealistisch winst door het kopen van deze boxen voor $ 4 in China en verkopen aan de goedgelovige burgers van Europa, Oekraïne, Kazachstan, Wit-Rusland op $ 40.

Dus wat er in dit apparaat? Ik stel voor om een ​​fascinerende reis door haar ingewanden te maken om het potentieel van deze investeringen te beoordelen! Dus, scalpel in de hand, de patiënt op de tafel!

De duurste ding in dit apparaat is waarschijnlijk het geval. Het is degelijk gemaakt: zilver kleur met zwarte accenten en Megablock logo. Echter, de twee helften samen gehouden met slechts één kleine schroef die we gemakkelijk losgeschroefd.

In een wonder apparaat, “energie besparen” is de elektronische kaart met een minimale set van componenten en een relatief groot “Black box”, die, zoals we vermoeden, is het geheim superwapen (Wunderwaffe) in de strijd tegen de consumptie van kilowatt-uur! En we vermoeden dat het een conventionele film condensator.

Aan de achterzijde van de printplaat die is bevestigd met twee schroeven, is als volgt:

Het hele circuit is gemaakt op een printplaat, is ontworpen om een ​​groot wonder doen – om de voor … branden twee LED’s te creëren. En meer duidelijkheid te voegen, hier worden samengesteld door het chirurgisch team begrip van dit apparaat:

Ja, indien deze erg gegeneraliseerd, dan naar binnen is er een kleine reeks van twee LED’s en een grote film condensator. En hoe groot is het, vroegen we ons af over dat ook, en we hebben een heel goed apparaat gemeten:

De metingen toonden aan dat de Zwarte geheim, de condensator heeft een capaciteit van maar liefst van 5,18 MFD.

Na de bereiding we terug zet alle lef en dichtgenaaid de patiënt. Er werd besloten om het te proberen op. Zonder deze, zou ons experiment analyse onvolledig zijn. We zetten megaeconomics in een goed geladen socket.

En … een wonder! De LED’s echt oplichten, en onze hoop.

Maar de meter is brutaal en vol vertrouwen “twisted” dezelfde kilowatt-uur, die is verbonden met het wonder apparaat …

Toch tenminste enig effect zou zijn verkregen uit het opnemen van een film condensator met een capaciteit van 5 uF parallel aan het huis net. Met andere woorden, immers, wat een briljant idee lag Distributely hun vreemdgaan goedgelovige Pinocchio een of andere manier te rechtvaardigen? Zal direct antwoord, de capaciteit van deze condensator is zo klein dat het genoeg alleen te compenseren voor het reactief vermogen van TL-lamp 40 watt zal zijn.

Ja u hoort het goed, behalve de actieve vermogen (P, W, W), dat wordt omgezet in nuttige arbeid (verschuiven, draaien, verwarming), sommige apparaten, zoals motoren verbruiken meer reactief vermogen (Q, var, Voltammetrische reactief). Het is nodig om het elektromagnetische veld te creëren. Nu, onze droger en onze koelkast die stroom verbruiken van het netwerk en het starten onproductief. Maar als naast de wasmachine of koelkast in het stopcontact om condensatorstick (capaciteit en berekend op het vereiste voltage), onze geachte motoren koelkasten en wasmachines zullen reactief vermogen verbruiken uit de condensor en niet “load grid”. En nu Megawild: ACTIVE energiemeter in uw appartement is geïnstalleerd, volkomen onverschillig hoeveel reactief vermogen stroomde door. Hij gelooft niet.

Ook een goed ontworpen actieve energiemeter rekening houdt alleen de actieve energie die doorheen passeert. Dus, het instellen van allerlei “magic-energie-seving-boxes”, kunt u heel wat te verlichten een klein gedeelte van de bedrading van een kleine fractie van de reactief vermogen. Maar uw inspanningen uw meter niet op prijs stellen.

Dus laat je niet misleiden door verhalen van Distributioo, niet kopen film condensator met led uitlezing voor $ 40, als je zeker niet wilt voelen als Pinocchio. )))

Zorg goed voor jezelf en je geld!

In plaats van een conclusie Elektriciteit opslaan Box

We gingen met blitz enquête om een ​​van de auteurs van het artikel. Is het proberen waard als reactie op “buigen” de staat voor de onredelijke groei van de tarieven en de devaluatie van de roebel, tricking de meters? Is er een echt voordeel van energiezuinige huishoudelijke apparaten?

Natuurlijk, niet de moeite waard. De kracht systeem wordt steeds beter zoektechnieken “dieven”. Daarnaast is de boete van tien keer het bedrag “gestolen” zal geen vuur te koelen. En nog belangrijker, zijn er gevallen van de dood “kulibinyh”, proberen te verbinden voorbij de meetinstrumenten. Dus het spel is de kool niet waard.

About Stijn Hassan
Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn. Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen. Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen. Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis. Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar. Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18. De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...