Atlant Gel – beoordelingen en prijs, waar te kopen

[Totaal:    Gemiddelde:  /5]

Composition Atlant Gel

De crème Atlant Gel bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Deze omvatten:

 • Berberis. Is de bron van alkaloïden en organische zuren. Effect op het lichaam tonic, verbetert immuniteit en een milde anti-inflammatoire eigenschappen.
 • Ashwagandha. Een natuurlijk afrodisiacum. Verjongt, bestrijdt ontstekingen, verhoogt spierkracht en verbetert het uithoudingsvermogen.
 • Lignans. Het stimuleren van de seksuele activiteit en verhoogt de potentie.
 • Maca. Verhoogt de potentie bij mannen, helpt bij de productie van testosteron en wordt gebruikt bij de behandeling van onvruchtbaarheid.
 • Horse kastanje, Ginkgo biloba, gember. Plantenextracten naar het hart en de bloedsomloop te verbeteren. Verhoging van de seksuele functie en sperma beter te doen.
 • Thistle. Verhoogt de productie van mannelijke geslachtshormonen.
 • Dimethicone. Is een siliconen component dat weefsel smeert en verbetert glijden. Beschermt de huid tijdens de oefening naar de penis en tijdens de geslachtsgemeenschap te vergroten.
 • Betaine. Verbetert de stofwisseling en normaliseert bloedsomloop.

In bepaalde hoeveelheden van deze bestanddelen te verbeteren erectie en verhoging penis. Wordt geabsorbeerd in de huid, maken ze de stof elastisch en dragen bij aan de maximale uitrekking van de corpora cavernosa zonder enige schade. De penis uitbreiding gebeurt geleidelijk, zonder dat het pijn.

2 gebruiksaanwijzing Atlant Gel

Er zijn verschillende manieren van aanbrengen van de crème Atlant Gel, afhankelijk van de door de mens gestelde doelen. Als het supplement wordt gebruikt voor seksuele activiteit en verhoogde gevoeligheid te verlengen, wordt het toegepast 30 minuten vóór fysieke intimiteit. Voor deze doeleinden is het noodzakelijk om een ​​kleine hoeveelheid van de crème. Na een korte tijd is er een lichte tinteling in de penis, dat vertelt over het begin van de actie van de toeslag. De rechtmatigheid van de besteding van de fondsen is niet van belang.

Mensen die wensen om de grootte van de fallus crème te verhogen moet regelmatig worden gebruikt voor 1-3 maanden elke dag om resultaten te bereiken. Een dagcrème wordt eenmaal toegepast nadat hygiëne procedures, het volgen van deze eenvoudige regels:

1. Rijkelijk massage bewegingen toe te passen op de penis in erectie.

2. Geef 5 minuten voor de crème volledig geabsorbeerd.

3. Het doen van speciale oefeningen om de penis te vergroten.

Om hun resultaten te bereiken, de crème moet worden per dag gedurende ten minste 2 maanden toegepast. Dit penis met 3-5 cm Bovendien biedt de room verbeteren erectiele functie, vermindert de tijd tussen seksuele handelingen, wordt de duur van het orgasme.

Om de eerste resultaten na 2-3 weken na regelmatig gebruik te merken. Na 1,5-2 weken gebruik zal een aanzienlijke verbetering van de gevoeligheid van de penis en de duur van de geslachtsgemeenschap te verhogen. De gemiddelde grootte van het lichaam stijgt met 0,5-1,5 cm Zodat de penis was groter dan 3 cm, het moet minimaal 6 weken. Na 3 maanden is het mogelijk om een ​​verhoging van 5 cm bereiken.

3 oefeningen Atlant Gel

Voor de oefeningen en aanbrengen van de crème, maak een kompres. Hiertoe wordt een zachte doek gedipt in warm water, knijp licht en wikkel de schacht van de penis. Om kompres te weerstaan ​​is het noodzakelijk van 3 minuten. Daarna werd de procedure 3 keer herhaald en wacht totdat de huid droog wordt. Het verbetert de bloedcirculatie en maakt weefsels elastischer.

Er zijn verschillende technieken van oefeningen die kunnen worden gebruikt met room Atlant Gel. Het eerste wordt uitgevoerd staat of zit. Het bestaat uit de volgende fasen:

 1. 1. De penis is in een ontspannen toestand. De man pakt zijn hand en knijpt het hoofd om de doorbloeding te verbeteren.
 2. 2. De fallus is afkomstig uit zichzelf tot gevoelens van licht ongemak. In deze positie moet minstens 5 minuten. Pijn tijdens het sporten moet worden vermeden.
 3. 3. Het is noodzakelijk om massage van de penis te doen in een cirkel ongeveer 30 keer.
 4. 4. Weer strekken de penis, maar in 4 richtingen – links, rechts, omhoog, omlaag. Maakte een korte pauze en herhaalt de cirkelvormige massage 5 keer.
 5. 5. De penis nodig om vooruit te trekken en te houden in deze toestand voor een paar minuten, dan knijp het een paar keer.
 6. OL>

  De tweede techniek ook niet ongemak en pijn zou veroorzaken. Het bestaat uit 2 oefeningen:

  1. 1. Penis pak de kant, zodat de vingers knijpen het hoofd. Daarna is het noodzakelijk om een ​​geheel samen te persen, pijn vermijden.
  2. 2. De fallus trok mezelf recht en houd het in deze toestand gedurende 1 minuut.
  3. 3. Ook hier houden de rek van de penis, waardoor de tijd en te ontspannen.
  4. OL>

   De tweede reeks oefeningen uitgevoerd gedurende 20 minuten. De beweging moet oppassen de penis niet te comprimeren tot pijn en roodheid, om problemen in de toekomst voorkomen. Het effect dat u zult merken na 2 weken.

   Uitbreiding room phallus bijdraagt ​​aan de pijnloze uitrekken van de weefsels en groei van kraakbeen. Het is alleen effectief als regelmatige lichaamsbeweging gedurende een lange periode. Als het doel van het gebruik van het supplement, het verbeteren van de kwaliteit van de geslachtsgemeenschap, wordt de crème aangebracht op de penis zonder enige massagetechnieken.

S
Over Stijn Hassan 138 Artikelen
Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn. Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen. Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen. Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis. Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar. Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18. De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.